»Динамо» – «Волинь». Початок матчу о 16:00

»Динамо» – «Волинь». Початок матчу о 16:00

Останній домашній матч «Динамо» в нинішньому чемпіонаті не має жодної турнірної мотивації для нашої команди. Якщо «Волинь» ще має шанси піднятися на шосте місце, що надає право в наступному сезоні виступати в Лізі Європи, то підопічні Юрія Сьоміна з другого місця вже не зрушать.

Завершальні два поєдинки в чемпіонаті розглядаються тренерським штабом «біло-синіх» як етап підготовки до фіналу Кубка України, який відбудеться 25 травня в Сумах. Враховуючи завантаженість основних футболістів у весняній частині сезону, напевно буде застосовано певну ротацію складу, і шанс проявити себе отримають футболісти, які впродовж сезону мали не так багато ігрового часу.

На відміну від останніх матчів, цього разу проблем із дискваліфікованими футболістами в «Динамо» немає. На картці «висять» троє футболістів нашої команди – Горан Попов, Данило Сильва та Андрій Шевченко. Останній, щоправда, в майбутньому поєдинку не зіграє – у зв’язку з наданою головним тренером міні-відпусткою, Андрій поїхав на тиждень відвідати сім’ю до Лондону.

В атакуючих діях основні надії будуть покладені на Андрія Ярмоленка та Олега Гусєва. Перший є найкращим бомбардиром нашої команди в чемпіонаті (11 м’ячів), і нехай лідера бомбардирських перегонів чемпіонату Євгена Селезньова наздогнати практично неможливо, Андрій напевно захоче поповнити свій голевий рахунок. Другий же набрав просто блискучу форму, відзначившись п’ятьма м’ячами в останніх чотирьох матчах чемпіонату. Також отримає можливість проявити себе в майбутніх матчах і Артем Кравець, від якого головний тренер чекає яскравої й результативної гри.

Головним арбітром на поєдинок призначено Ярослава Козика (перша категорія) з Мукачева. В сезоні 2010/2011 відпрацював на двох матчах елітного дивізіону. В якості головного арбітра матчі за участю «Динамо» не обслуговував, лише двічі виконуючи функції резервного судді. А ось «Волинь» не так давно, а саме в 26-му турі, під наглядом Козика здобула свою поки єдину перемогу у весняній частині чемпіонату – над «Оболонню» (1:0). Допомагати Козику в майбутньому поєдинку будуть асистент арбітра ФІФА Сергій Беккер (Харків) та асистент арбітра другої категорії Богдан Бучинський, який представляє Тернопіль.

Матч «Динамо» – «Волинь» відбудеться в неділю, 15 травня, в Києві на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Початок о 16:00. Пряму трансляцію зустрічі дивіться на телеканалі «2+2», за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер