“Динамо” – “Волинь”. Напередодні матчу

“Динамо” – “Волинь”. Напередодні матчу

У середу динамівці проведуть матч-відповідь 1/2 фіналу Кубка України проти луцької “Волині”. Рахунок першої зустрічі 4:0 на користь киян дає можливість господарям проекспериментувати зі складом, тим паче, що зустріч буде змушена пропустити ціла низка провідних виконавців команди.

Через перебір жовтих карток не зможуть допомогти “Динамо” Андрій Гусин та Юрій Дмитрулін, у лазареті знаходяться Олександр Хацкевич і Ласло Боднар. Також під великим питанням участь в матчі Йєрко Лєко. Хорват відчуває біль у нозі і, не виключено, що тренери нададуть півоборонцю відпочинок.

Гравці луцької “Волині”, не дивлячись на розгромну поразку в першому матчі, зовсім не збираються відбувати “номер на полі”. Тим паче, що успіх у матчі з “Динамо” для будь-якої команди слугує додатковим емоційним зарядом.

Орієнтовний склад “Динамо” (версія офіційного сайту): Рева, Саблич, Головко, Несмачний, Пеєв, Чернат, Гавранчич, Гіоане, Ринкон, Мелащенко, Милевський

* * *

Перший матч 1/2 фіналу

ВОЛИНЬ – ДИНАМО - 0:4 (0:3)

Голи: Гавранчич (22), Ринкон (24), Лєко (31), Шацьких (64).

«Волинь»: Гасан-заде, Комзюк, Розгон, Чижевський, Соколенко, Гулієв (Вовчук, 46), Сачко, Гащин (С. Алієв 46), Гончаренко – кап (Панас, 82), Кривенцов, Конюшенко.

«Динамо»: Шовковський, Боднар, Гавранчич, Саблич, Несмачний, Лєко, Гусин, Белькевич – кап (Гіоане, 67), Ринкон (Федоров, 65), Шацьких (Ідахор, 73), Пеєв.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер