»Динамо» - «Ворскла» - 2:1. Говорять динамівці

»Динамо» - «Ворскла» - 2:1. Говорять динамівці

Коментарі гравців «Динамо» Олександра Шовковського, Мілоша Нінковича і Романа Зозулі про поєдинок із полтавської «Ворсклою», який завершився перемогою «Динамо» з рахунком 2:1.

Мілош НІНКОВИЧ, півзахисник «Динамо»:

- Сьогодні гра склалась для нас дуже вдало. Але найголовніше, що вдалось виграти. Адже гра забувається, а результат залишається. А він для нас сьогодні позитивний.

- Ти сьогодні відзначився забитим м’ячем…

- Цього сезону мені не дуже щастить із гольовими епізодами. Не забивав із таких позицій, де легше було забити… Добре, що сьогодні вдалось відзначитись, але головне – командний результат.

- У команді ще вірять у чемпіонство?

- Так. Коли є бодай примарні надії на успіх, у нього потрібно вірити. У матчі проти «Металіста» ми гратимемо на перемогу, а як складеться у Донецьку – не нам вирішувати…

- На твій погляд, реально «Шахтарю» втратити очки в донецькому дербі?

- Особисто я не певен у цьому. За всю історію протистояння команд «Металургу», по-моєму, лише одного разу вдалось відібрати очки в «Шахтаря». Цього разу на кону стоятимуть золоті нагороди чемпіонату, і «Шахтар» не повинен упускати їх.

- Сьогодні в головного тренера команди день народження. Що подарували Юрію Павловичу?

- Сьогодні вранці Юрію Павловичу традиційну в таких випадках футболку «Динамо» з автографами всіх футболістів. Ну і, звичайно, побажали здоров’я та успіхів у нашій команді.

- Святкувати будете?

- Святкувань не буде, оскільки попереду залишилась остання гра. Зараз всі думки лише про неї. Можливо, після останньої гри щось і буде організовано.

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ, воротар «Динамо»:

- Гра є гра. Тут передбачити результат практично неможливо, тим більше в матчі проти команди, яка останнім часом показувала дуже добре гру. Зокрема, в останніх п’яти турах взяла максимум очок. Я добре знайомий із Миколою Павловим і прекрасно знаю, із яким великим бажанням працюють футболісти в його команді. Ми всі усвідомлювали те, що сьогодні гра буде дуже важкою, тим більше, що недавно довелось провести непростий поєдинок у фіналі Кубка України. Нам потрібно було терміново поповнити емоційний запас, який ми повністю вичерпали, тому матч із «Ворсклою» видався таким нервовим. Ми володіли величезною перевагою і мали численні моменти, які могли втілити в гол набагато раніше, але емоцій нам явно не вистачало.

- Що команда подарувала Юрію Сьоміну на день народження?

- Вранці ми вручили йому чисто символічний подарунок у вигляді футбольного м’яча з надписом «Юрій Павлович» і 61-м номером.

Роман ЗОЗУЛЯ, нападаник «Динамо»:

- Це моя перша гра в основному складі «Динамо» у вищій лізі, тому матч, звичайно, запам’ятався. Хотів би сказати великі спасибі тренерам, які дали мені шанс проявити себе, вийшовши на заміну. Я старався. Не мені вирішувати, наскільки добре я зіграв, але, в принципі, я задоволений.

- Якби Корреа забив зароблений тобою пенальті, ти міг би стати героєм матчу…

- Та яким там героєм… Мені ще рано. Я молодий гравець і в кожному матчі намагаюсь зіграти якомога раніше. Просто роблю свою справу і намагаюсь виконувати настанову тренера.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер