»Динамо» – «Ворскла». Початок матчу о 19:00

»Динамо» – «Ворскла». Початок матчу о 19:00

Із трьох поразок «Динамо» в нинішньому чемпіонаті одна – від «Ворскли». В середині серпня в Полтаві підопічні Миколи Павлова перемогли 3:1. Цікаво, що команди в історії чемпіонатів провели 29 матчів. На рахунку «Ворскли» поки дві перемоги, в першій та останній за ліком зустрічах.

«Динамо» підійшло до недільного поєдинку у відмінному настрої. Чотири поспіль перемоги в нинішньому році, три з яких у Лізі Європи, лише один у них пропущений м’яч. Юрію Сьомыну вдалося налагодити командну гру, стабілізувати склад. Напевно проти «Ворскли» динамівці стануть грати першим номером, володіючи ініціативою й довго атакуючи. Що ж, цікаво побачити, як команда збирається «зламувати» один із найкращих захистів чемпіонату.

Обслуговувати матч буде арбітр першої категорії Анатолій Абдула з Харкова. Зайнятися суддівством харків’янин вирішив у 1999 році, а за дев’ять років почав залучатися до обслуговування матчів елітного дивізіону. У нинішньому сезоні на рахунку Абдули дев’ять матчів Прем’єр-ліги, в тому числі два за участю «Динамо»: в 10-му турі підопічні ще Валерія Газзаєва переграли на виїзді луганську «Зорю» (2:1), а в завершальному поєдинку першого кола вже команда Олега Лужного вдома не залишила каменю на камені від «Іллічівця» (9:0). Допомагати Абдулі в майбутньому поєдинку будуть асистент арбітра національної категорії Андрій Береговий та асистент арбітра першої категорії Віталій Дрозд, які представляють Донецьк. Функції резервного виконає арбітр ФІФА Юрій Мосейчук із Чернівців. Інспектором ФФУ призначено Володимира Туховського (Сімферополь).

Поєдинок «Динамо» – «Ворскла» відбудеться 13 березня в Києві на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського, початок о 19:00. Пряму трансляцію зустрічі дивіться на телеканалі «2+2», за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер