»Динамо» - «Ворскла». Напередодні матчу

»Динамо» - «Ворскла». Напередодні матчу

 

Наставникам «біло-синіх» буде над чим поламати голову. Через травми та дискваліфікації вони позбавились цілого ряду потенційних гравців основи.

Точно не гратимуть обидва лівих захисника – Андрій Несмачний та Бадр Ель Кадурі. На які кроки підуть тренери? В принципі, є варіанти. Зліва може зіграти Віталій Федорів, теоретично можна перевести на протилежний фланг Мар'яна Марковича.

Не буде центральних захисників Горана Гаавранчича та Горана Саблича. Але тут усе легко прогнозується – Владислав Ващук та Родріго в останніх матчах виходять постійно, тому немає причин для їхньої заміни.

Є проблеми і в нападі, а точніше із півзахисниками атакуючого плану. Сергій Ребров, Валентин Белькевич та Діого Ринкон команді не допоможуть. Можна прогнозувати вихід в основі Руслана Ротаня та Тіберіу Гіоане на позиціях атакуючих хавбеків, Карлос Корреа займе місце центрального півзахисника, а ближче до оборони діятиме Тарас Михалик. Ще один опірний Айіла Юссуф дискваліфікований.


Історія протистояння полтавчан та «Динамо» складається на користь останніх із великою перевагою. Команди провели між собою 21 зустріч, яз яких «біло-сині» виграли 18. І назабивались від душі! 57 голів отримала «Ворскла», сім разів поступившись із серйозним рахунком. Це одна із улюблених команд Діого Ринкова, який, на жаль, не зіграє. Бразилець, як і Андрій Шевченко та Макс Швацьких забивав у ворота суперників шість разів.

Але попри таку вражаючу статистику два останні матчі динамівці в полтавчан не виграли. У попередньому сезоні в домашньому матчі зафіксована нічия 0:0, а у першому колі нинішнього команди розійшлись з миром на полі «Ворскли» 1:1. Причому господарі зрівняли рахунок у самому кінці матчу.

Протокол матчу першого кола

ВОРСКЛА - ДИНАМО 1:1 (0:0)

Полтава, стадіон "Ворскла"
Початок матчу о 19:00

Арбітри: В.Годулян (Одеса) - головний; Г.Литвинов (Луганськ), А.Сидоренко (Суми) – асистенти

Ворскла: П'ятов, Стоян (кап), Даллку, Джуричич (Артюх, 79), Цуррі, Ярмаш, Кравченко (Кондратюк, 74), Медведєв, Маркоскі, Лікіою (Попов, 61), Грумич

Динамо: Шовковський (кап), Маркович (Мілевський, 46), Саблич, Родріго, Несмачний, Юссуф, Гавранчич, Корреа (Белькевич, 71), Гусєв, Діого Ринкон (Чернат, 80), Шацьких

Голи: Грумич (89) - Діого Ринкон (73, з пенальті)

Попередження: Цуррі (74), Грумич (89) - Саблич (41), Юссуф (85)

Початок матчу о 18:00. Пряма трансляція на телеканалі СТБ, текстовий он-лайн коментарій на нашому сайті.

Арбітром зустрічі призначений Володимир Сиренко. Асистенти рефері Андрій Приймак (Сімферополь) та Володимир Олександренко (Вінниця). Четвертий арбітр Юрій Можаровський (Львів). Делегат ФФУ Роман Шнейдерман (Дніпропетровськ).


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер