Є перша перемога в групі Ліги Європи! Звіт про матч із «Ренном» (2:1)

Є перша перемога в групі Ліги Європи! Звіт про матч із «Ренном» (2:1)

Натомість господарі намагалися взяти своє силовим футболом та навісами. Зокрема двічі на старті матчу головою пробивав Желен, але обидва рази виходило неточно.

Після стартової динаміки команди, здавалося, узяли паузу на перепочинок, аж ось на 21-й Томаш Кендзьора наважився пробити з далекої відстані - вийшов гол-красень!

Одразу після пропущеного м’яча футболісти «Ренна» пішли вперед великими силами, але динамівці трималися міцно, допоки на 41-й хвилини зустрічі штрафний не заробив Кадар. Денис Бойко до удару Клемана Греньє виявився неготовим – 1:1. Так команди і пішли на перерву.

У другому таймі динамівцям довелося терпіти. «Ренн» виглядав активніше і багато пробивав по воротах гостей, проте захисники та воротар біло-синіх були на висоті.  Здавалося, що матч йде до нічиєї 1:1, але на 86-й хвилині червону картку перед собою побачив Шепелєв.

Потрібно було вистояти, і кияни не лише вистояли, а ще й забили другий. Че Че віддав класний пас на Буяльського і Віталій елегантно перекинув голкіпера «Ренна» - 2:1!

«Динамо» перемогло «Ренн» і значно збільшило свої шанси на вихід із групи, маючи 5 очок після 3 турів. Уже найближчої неділі (28 жовтня) команда Олександра Хацкевича зіграє вдома проти «Львова» в рамках УПЛ.

Ліга Європи. Груповий етап. 3-й тур. Група «K»

25-10-18, Ренн, «Роазон Парк»

«Ренн» - «Динамо» - 1:2 (1:1)

Голи: Греньє (41) - Кендзьора (21), Буяльський (89)

«Динамо»: Бойко, Миколенко, Кадар, Бурда, Кендзьора, Морозюк (Че Че, 80), Шепелєв, Гармаш (Сидорчук, 68), Буяльський, Сідклей, Вербич (Супряга, 89).

«Ренн»: Діалло, Да Сілва, Юханссон (Сілікі, 90), Сарр, Греньє, Ньянг (Бен-Арфа, 74), Бенсебаіні, Андре, Дель Кастільо (Буріго, 61), Желен, Траоре.

Попередження: Сарр (52), Да Сілва (70) - Миколенко (11), Гармаш (25), Шепелєв (38), Буяльський (90), Бойко (90 + 6)

Вилучення: Шепелєв (84, повторне попередження)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер