»Динамо» впевнено обіграло «Арсенал» у першості U-19. Звіт про матч

»Динамо» впевнено обіграло «Арсенал» у першості U-19. Звіт про матч

"Динамо" не запрягало довго. Уже з перших хвилин зустрічі гравці в синьому відчутно переважали суперника за швидкістю прийняття рішень та культурою роботи з м'ячем, тож моменти почали виникати один за одним.

Власне, не буде перебільшенням сказати, що результат "Динамо" зробило вже за 36 хвилин гри! На 12-й ударом із середньої відстані рахунок розмочив Вікентій Волошин, на 34-й Супряга замкнув головою навіс із правого флангу, а ще за 2 хвилини той таки Волошин поцілив у дальній кут із лінії штрафного. Між цими голами у киян ще були гольові моменти, тож 3:0 після 45 хвилин навіть цілком могли і засмутити динамівців.

Другий тайм розпочався з атак "Динамо", проте вже на 51-й хвилині Нещерет грубо помилився і подарував Семотюку можливість відзначитися та відквитати один гол. Утім, до кінця матчу "Динамо" мало ще як мінімум 3 гольові моменти, і хоча забити четвертий підопічним Ігоря Костюка не вдалося, у закономірності підсумкової перемоги гравців у синьому сумнівів не виникло ні в кого.

"Динамо" перемогло 3:1, набрало 64 очки та продовжує очолювати чемпіонські перегони в першості U-19.

12-05-19, 23 тур чемпіонату України U-19.

Щасливе, "Арсенал-Арена".

"Арсенал" - "Динамо" - 1:3 (0:3)

Голи: Семотюк (52) - Волошин (12, 36), Супряга (34)

"Арсенал": Гарапа, Кириченко, Петкус, Колесник, Осипенко (Громок, 46) Кіщук, Шевченко, Буханевич (Рассоха, 89), Волинець (Давиденко, 72), Заяць (Хоменко, 46), Семотюк (Костюк, 80).

"Динамо": Нещерет, Дмитрук, Забарний, Сирота, Ярош, Бодня (Надольський, 72), Єфіменко (Завгородній, 65), Волошин (Ванат, 80), Мащенко (Глушач, 72), Михайленко, Супряга.

Попередження: Семотюк (51), Петкус (71) - Мащенко (28)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер