»Динамо» vs «Чертаново»: знову перемога та нічия

»Динамо» vs «Чертаново»: знову перемога та нічия

Відбулися ще два матчі між вихованцями динамівської ДЮФШ «Динамо» та футбольної школи «Чертаново». У першому проти москвичів грали їхні однолітки – хлопці 1995 року народження. Підопічні Олексія Дроценка святкували впевнену перемогу 2:0. Детальніше про поєдинок розповів наставник юних динамівців:

- Голи на свій рахунок записали Яремчук у першому таймі та Ковтун у другому. Яремчук добре завершив флангову комбінацію, замкнувши пас Тищенка. А Ковтун відзначився після розіграшу стандартного положення – після кутового м’яч відскочив, і повторну подачу наш гравець замкнув головою.

У цілому, ми мали територіальну перевагу. Можу сказати, що «Чертаново» – непогана команда, хлопці в них навчені, вміють грати у комбінаційний футбол. Ми не ставили перед собою завдання перемогти за будь-яку ціну, а дали пограти й набратися досвіду всім хлопцям, помінявши в перерві майже весь склад.

Спарингом я залишився задоволений, але хотілося, щоб якість технічних елементів була кращою. Була присутня велика кількість браку й невиправданих втрат м’яча. Мої підопічні грали з бажанням, не можу ні до кого пред’явити претензій щодо самовіддачі.

* * *

Динамівці 1998 року народження під керівництвом Валерія Кінашенка зіграли з «Чертаново» внічию 1:1. Цього разу команди грали два тайми по 30 хвилин і, за словами тренера, показали менш якісний футбол:

- Ми задіяли більшість футболістів, які не брали участь у першому матчі, або мало в ньому грали. Плюс, у суботу одна дитина зламала руку, а друга – палець на руці. Тому у стартовому складі на поле вийшли відразу сім нових гравців. Зміст другої гри був набагато гірший, ніж першої, комбінаційні дії в нас не вийшли. Тим не менш, у першому таймі моїм підопічним вдалося забити м’яч – відзначився Радченко з подачі Косовського. А за хвилин п’ять до фінального свистка суперник зрівняв рахунок. На останній хвилині арбітр призначив пенальті в наші ворота, але врятував воротар.

У цілому, я не задоволений якістю гри ані в першому, ані в другому таймах. Можу послатися на те, що не грав основний склад. У жодному разі, ці два матчі дали більше їжі для роздумів, ніж усі інші, проведені нами за півроку в чемпіонаті України та першості міста. Відразу оголилися проблемні місця. Користь від спарингів велика, оскільки рівень першості Москви на порядок вищий від нашого.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер