»Динамо» висуває кандидата

»Динамо» висуває кандидата

16 грудня 2008 р. відбудеться III Звітно-виборча Конференція Професіональної футбольної Ліги України, на порядок денний якої буде поставлено питання обрання президента. ТОВ «Футбольний клуб «Динамо» (Київ)», відповідно до ст.15 п.3. Статуту ПФЛ, пропонує на посаду президента ПФЛ Мохника Сергія Андрійовича, який обіймає зараз посаду заступника генерального директора ФК «Динамо» (Київ).

Сергій Мохник добре знайомий із положенням справ у професійному футболі України, заслуживши на авторитет багаторічною роботою на посаді відповідального секретаря, технічного директора ПФЛ і зарекомендував себе професіоналом. Відомо, що, окрім ФК «Динамо» (Київ), висунення Мохника підтримують клуби першої і другої ліг – «Волинь», «Фенікс-Іллічівець», «Гірник», «Поділля-Хмельницький», «Шахтар» (Свердловськ) та інші.

Маючи своє бачення розвитку професійного футболу в Україні, на посаду президента ПФЛ Сергій Мохник йде із готовою програмою. Нижче викладені деякі її пункти.

«На моє переконання, клуби, що входять до ПФЛ, мають відчувати захист і отримувати всесторонню підтримку збоку Ліги, - розповідає Сергій Мохник. – Сьогодні ж кожна з команд вирішує свої питання, часто залишаючись наодинці із проблемами. Ліга має безпосередньо брати участь у розвитку Українського футболу, а не залишатися в тіні.

Важливим завданням вважаю комерціалізацію нашого футболу. Прем'єр-ліга певні кроки в цьому напрямі вже зробила. У питанні трансляції матчів ми маємо об'єднати зусилля і до загального пулу включити кілька центральних поєдинків першої ліги. Впевнений, вони викличуть інтерес у шанувальників футболу. На відповідальну посаду президента ПФЛ я йду разом із своєю командою. В разі позитивного рішення, посаду першого віце-президента обійматиме президент «Волині» Столяр Василь Андрійович. Це професіонал своєї справи, який не представляє свого життя без футболу. Приклад «Волині», одного з найстабільніших клубів першої ліги, краще для цього підтвердження.

У ПФЛ, яка об'єднує клуби з усієї України, має бути довірча робоча атмосфера. Пропозицію кожного клубу потрібно вислухати і обговорити, колегіально ухвалюючи підсумкові рішення. І не потрібно з кимось боротися, комусь щось доводити. Ми налаштовані на роботу. Ми для футболу, а не футбол для нас».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер