«Динамо» виходить з відпустки

«Динамо» виходить з відпустки

У п'ятницю, 14 червня, о 16:00 футболісти та тренери зберуться на базі у Конча-Заспі, де проведуть перше тренування у рамках підготовки до нового сезону.

У суботу до тренування додасться планове медобстеження у клініці «Борис», а у неділю – виліт у добре знайомий по попереднім рокам австрійський Інсбрук.

У альпійському передгір'ї динамівці з 16 по 26 червня проведуть підготовчий збір, зігравши під час нього два товариських матчі. Перший – 20 червня з «Динамо» (Тбілісі), а другий – 23 червня із «Мюнхен 1860».

На початку двадцятих чисел червня прямо в Австрії до «Динамо» приєднаються гравці національних збірних, які на початку місяця захищали кольори своїх країн. Виняток становитиме Браун Ідейє, який у ці дні буде виступати за збірну Нігерії на Кубку Конфедерацій ФІФА.

26 червня рейсом із Інсбрука «Динамо» перебереться до Москви, де на день пізніше проведе перший матч у «Об'єднаному турнірі» проти «Спартака». Потім відбудеться повернення до Києва і три гри на НСК «Олімпійський» у рамках цього ж турніру, дві проти «Зеніту» (30 червня і 3 липня) і одна проти «Спартака» (7 липня).

Зараз уточнюються плани, де команда проведе тиждень, що залишився до першого матчу у чемпіонаті проти луцької «Волині» (14 липня).

www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацкий

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер