“Динамо” у чвертьфіналі!

“Динамо” у чвертьфіналі!

Перемога на класі. Саме так можна охарактеризувати сьогоднішній успіх киян. Перемігши з рахунком 1:0 луцьку “Волинь”, чемпіони вийшли до 1/4 фіналу Кубку України.

Зустріч пройшла з великою кількістю фолів і помилок з боку обох команд. Гості виглядали впевнено, ані чим не поступаючись динамівцям у центрі поля і кілька разів серйозно потурбували Реву.

Михайличенко у стартовому складі випустив на поле найближчий резерв. З різних причин були відсутні Гавранчич, Несмачний, Пеєв, Белькевич, Шовковський та Шацьких. Також не змогли допомогти “Динамо” Чернат, Головко, Гусин, Дмитрулін і Каддурі.

Футболісти, які вийшли на поле, діяли з більшою самовіддачею, але певна розбалансованість відчувалась. Варто відмітити грамотну гру Дениса Онищенко, який поступово, але впевнено торує шлях до гравця основного складу.

У першому таймі в господарів чудові нагоди відзначитися втратили Лєко, Гіоане та Милевський. Особливо запам’ятався нечисленним глядачам удар здалеку Йєрко – небезпеку ліквідував “сейв” Нестеренко.

Не сумував і Віталій Рева. Волиняни, зусиллями Сачко, Алієва і Мітрофанова, нанесли близько п’яти ударів з-за меж штрафної. Голкіпер киян був на висоті.

Єдиний гол зустрічі було забито на 31-й хвилині. Гусєв отримав пас з глибини поля, елегантно розібрався у штрафній з двома оборонцями і скинув м’яч на вільного Мелащенко. Форвард, киян, якому цього сезону таланить забивати лише і кубкових іграх, не схибив, разюче пробивши з 12-ти метрів.

Другий тайм став копією першої 45-тихвилинки. Багато боротьби на всіх ділянках поля – в обох команд комбінаційна гра не виходила. Можна виокремити кілька випадів Ринкона та Хацкевича.

Гості найреальнішу нагоду відігратися втратили на 75-й хвилині. Ланько без перешкод пробивав з лінії штрафної, але з лінії воріт м’яч вибив бразилець Ринкон.

Інші матчі 1/8 фіналу Кубку України пройдуть в середу 29 жовтня.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер