«Динамо» - «Вюрцбюргер кікерс»: представляємо суперника

«Динамо» - «Вюрцбюргер кікерс»: представляємо суперника

Клуб засновано в 1907 році але незважаючи на настільки великий період він існування особливих лаврів не здобув. Можливо поки що, адже в минулому сезоні команда під керівництвом Бернда Холлербаха зуміла добитися найбільшого успіху в своїй історії, завоювавши право виступу у 2-й німецькій Бундеслізі, а це, що називається вже досить високий рівень.

Слід зазначити, що нинішній головний тренер наших суперників до того, як очолити «Вюрцбюргер кікерс» отримав наочні уроки тренерського мистецтва в період з 2007 по 2012 коли в якості асистента працював в «Гамбурзі» під керівництвом Фелікса Магата. У 2014-му році Холлербах, який сам у якості гравця виступав за свій нинішній клуб і зробив собі ім'я в «Гамбурзі» (1996-2004) нарешті отримав посаду головного тренера і зумів, як ми повідомили вище довести свою тренерську спроможність.

Найдорожчими футболістами з нинішнього складу «Вюцбюргера» є 28-річний центральний захисник Ріхард Вайль, 24-річний півзахисник Ріко Бенателлі та 29-річний лівий вінгер туніського походження Ніймеддин Дагфус (всі оцінені порталом transfermarkt по 350,000 євро).

Найбільша ж загроза в атаці йде від форварда, який має крім німецького ще й італійський паспорт Еліа Соріано, що в минулому сезоні в 31 матчі чемпіонату 3-ї ліги забив 11 голів і віддав дві гольові передачі.

Товариський матч «Динамо» (Київ) – «Вюрцбюргер кікерс» пройде на арені «Зільберштадт» в містечку Швац.

Початок зустрічі, яку буде показано в прямій відео трансляції на нашому клубному каналі в YouTube о 17:30 за київським часом.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер