«Динамо» – «Янг Бойз»: розклад передматчевих заходів для ЗМІ

«Динамо» – «Янг Бойз»: розклад передматчевих заходів для ЗМІ

У вівторок, 25-го липня 2017 р., напередодні матчу 3-го кваліфікаційного раунду розіграшу Ліги чемпіонів сезону 2017/2018 між командами ФК «Динамо» (Київ) та «Янг Бойз» (Берн), у конференц-залі тренувальної бази ФК «Динамо» (Київ) у Конча-Заспі о 17-15 відбудеться прес-конференція головного тренера «Динамо» (Київ) Олександра Хацкевича та гравця команди. А о 17-45 розпочнеться тренування команди (відкриті для преси перші 15 хвилин. 

Прес-конференція головного тренера команди «Янг Бойз» Адольфа Хюттера та гравця команди розпочнеться о 19-00, у вівторок 25-го липня, у конференц-залі стадіону НСК «Олімпійський» (вхід західні ворота 5). А о 19-30 розпочнеться тренування команди (відкриті для ЗМІ перші 15 хвилин). 

У вівторок, 25-го липня, у конференц-залі стадіону «Динамо» імені В.Лобановського, з 15-00 до 16-15 буде проводитись видача аккредитаційних карток на матч «Динамо» (Київ) — «Янг Бойз» (Берн). 

Від стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського о 16-30 вирушить автобус для журналістів на тренувальну базу ФК «Динамо» (Київ) у Конча-Заспі. 

Прес-служба ФК «Динамо» (Київ)

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер