»Динамо» – «Ювентус». Післяматчові інтерв’ю

»Динамо» – «Ювентус». Післяматчові інтерв’ю

Горан ГАВРАНЧИЧ: "ФЕЙЄНООРДУ" ВДАЛОСЯ ВИГРАТИ КУБОК УЄФА. СПРОБУЄМО Й МИ"
- Усе відбувалося за нашим сценарієм. Повели в рахунку. Але індивідуальна майстерність "Юве" виявилася вищою. Вони завдали чотирьох ударів по воротах, двоє з яких змусили нас розпочати з центра. Виклалися повністю... Але так сталося, що на відміну від попередніх матчів, провести після першого гола другий нам не вдалося. Дуже швидко Салас поновив рівновагу. Прикро...

- Як оцінюєш нинішню євролігу?
- Я довіряю журналістам. Ви краще розумієтеся на футболі. Ми ж виконуємо свою роботу, граємо, наскільки дозволяє суперник. Якщо вас цікавить моя особиста думка, то виступили непогано. Тільки в Турині для "Динамо" матч склався невдало. Сьогодні програли. Але все було у наших руках. На "Ньюкасл" нічого дорікати.
Усе-таки, мабуть, зіграла свою роль від-сутність досвіду. У нас немає внутрішньої першості з такою конкуренцією, як у серії "А", де кожна зустріч на кшталт євролігової. Гадаю, ми подорослішали на рік. І таких помилок уже не припустимося.

- На Кубок УЄФА складно буде перелаштовуватися?
- Звісно, але це також престижний турнір. Без затяжних групових етапів. "Фейєноорду" вдалося його виграти. Спробуємо й ми.

***

Віталій РЕВА: "СЕЗОН ЩЕ НЕ ЗАВЕРШИВСЯ"
- Нам забили два м'ячі. Ми забили один... Не знаю... Туринці реалізували майже всі моменти, за винятком удару в поперечину. Більше небезпечних ситуацій біля наших воріт не було. Можна сказати, що суперник реалізував усе, що мав. Так склалося. Ми створили більше голевих нагод. Але, вочевидь, це був не наш день.

- Незважаючи на те, що "Юве" вийшов не найсильнішим складом, у діях твоєї команди відчувалася невпевненність.
- Мені складно з цим погодитися. Усі чудово розуміли, з ким і за що належить грати. Може, швидкий м'яч у відповідь, слідом за яким туринці забили ще один, нас "підкосив". Ми так і не оговталися...

- Що керівництво сказало в роздягальні?
- Треба працювати. Сезон ще не завершився. Попереду - 4 матчі. На цьому життя не закінчується.
Спасибі вболівальникам за підтримку. Хотів би попросити в них вибачення за те, що сталося.

- Реабілітуєтеся в Кубку УЄФА?
- Постараємося. Але Ліга чемпіонів є Ліга чемпіонів. Пробитися до другого групового раунду було мрією кожного гравця команди, повірте. Так склалися обставити, що і в Ньюкаслі, й у Роттердамі втратили очки, які не повинні були втрачати. Але нарікати можна лише на самих себе. Сьогодні мусили забивати більше, надійніше мали зіграти в обороні. Але все це з області здогадок. Одверто кажучи, всі розчаровані. До того ж, в іншому матчі групи команди зіграли не так, як нам було потрібно. "Ньюкасл" забив на останніх хвилинах... Розчарування... Але його необхідно залишити в минулому. Хоча дуже складно. Адже другий груповий етап, здавалося, вже відчиняв нам двері.

***

Максим ШАЦЬКИХ: "М'ЯЧ УПЕРТО ОМИНАВ ВОРОТА "ЮВЕНТУСА"
- "Олімпійський", зігрітий палкими серцями уболівальників, кликав "Динамо" до перемоги над "Ювентусом". Це чули, бачили і розуміли гравці на полі?
- Безперечно. Додам, що ми зосереджено готувалися до цієї зустрічі, знаючи силу й майстерність однієї з провідних італійських команд. І з самого початку матчу намагалися атакувати як по центру, так і на флангах. У першій половині матчу гострих моментів створили чимало. Але м'яч уперто не хотів летіти у ворота гостей.

- Та цього, врешті-решт, вдалося домогтися на початку другого тайму?
- Один з наших швидких проходів уперед великими силами вдався і рахунок було відкрито. Але італійці миттєво додали в грі і вже за три хвилини зуміли відновити рівновагу. А потім повністю перейшли на нашу половину поля і знову використали всій шанс, забили другий м'яч і повели в рахунку.

- Гості почувалися на "Олімпійському" досить впевнено?
- Не дивлячись на те, що грали на полі переважно другим складом, але в будь-який час сміливо загострювали ситуацію і зуміли переграти нас.

- Поразка в рідних стінах подвійно небажана та й дорого коштує?
- Але треба визнати, що футболісти "Ювентуса" цього разу були-таки вправнішими. Тож тепер змагатимемося за Кубок УЄФА. Це теж престижний турнір, у якому бере участь багато відомих команд. Справа честі для нас - гідно в ньому виступити.


Матеріал газети "Український футбол"

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер