»Динамо» піклується про дітей

»Динамо» піклується про дітей

Вже стало доброю традицією, що напередодні новорічних і різдвяних свят ФК «Динамо» Київ не залишає без уваги тих, хто потребує допомоги. В рамках соціальної програми «Динамо – дітям!», яка проходить під особистим контролем президента «Динамо» Ігоря Суркіса, нинішньою зими проводиться благодійна акція «Ми - разом!». ФК «Динамо» також поставив мету в 2009-му році екіпірувати дитячі колективи учбових закладів, які беруть участь у змаганнях серед команд-інтернатів.

Перед Новим роком Ігор Суркіс поклав початок акції, особисто відвідавши школу-інтернат №14, в якій живуть і навчаються соціально незахищені діти, загальноосвітню школу-інтернат № 18, де навчаються діти із дефектами слуху, і провів традиційну зустріч із дітьми, які постраждали від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Протягом ініціативи після Нового року подарунки отримали інші учбові заклади Києва і Київської області. «Динамо» завітало до Васильківського дитячого будинку «Сонечко», чия футбольна команда вже два роки поспіль є переможцем у чемпіонаті з міні-футболу серед вихованців дитячих будинків Київської області на Кубок «Планета в руках дітей».

Отримали подарунки й учні школи-інтернату №21 у Пущі-Водиці, в якій навчаються сироти і напівсироти, а також дитячий будинок-інтернат №3 Шевченківського району м. Києва.

Напередодні Різдва не залишили динамівці без уваги і вихованців недільної школи при єдиній в Україні Чорнобильській церкві, яку представники клубу традиційно відвідують упродовж останніх 8-ми років. Частинку тепла і турботи отримав єдиний в Україні Дарницький дитячий будинок-інтернат для дівчаток.

На всіх дітей чекали приємні подарунки від улюбленої команди: сувеніри, клубна атрибутика, книги і журнали, солодощі, а також безкоштовні сезонні абонементи для відвідування домашніх матчів команди. У кожному з навчальних закладів є футбольна команда, яка отримала повну екіпіровку, включаючи фірмові м'ячі, комплекти форми і бутс за найвищими зразках «Динамо».

На цьому благодійна акція «Ми - разом!» не закінчується. Вона продовжиться після свят, коли вийдуть з відпустки футболісти «Динамо». В планах тренерського штабу і гравців відвідати ще кілька дитячих будинків і шкіл-інтернатів.

Протягом року для дітей із спеціалізованих шкіл будуть організовані майстер-класи гравців «Динамо», екскурсії до клубного музею, на стадіон «Динамо» ім. Валерія Лобановського і на навчально-тренувальну базу «Динамо» в Конча-Заспі. Також планується проведення так званих «виїзних» відкритих тренувань, які команда проведе не тільки на своєму «домашньому» стадіоні, але й на інших аренах міста.

У ФК «Динамо» (Київ) сподіваються, що учні шкіл-інтернатів стануть постійними відвідувачами матчів, вірними вболівальниками команди. Для них на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського буде виділено окремий сектор, де діти зможуть отримати задоволення і незабутні враження від футболу, підтримати улюблену команду.

 

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер