«Динамо» (Загреб) – кавуни та дині

«Динамо» (Загреб) – кавуни та дині

Провівши календарний матч у вітчизняному чемпіонаті проти «Хайдука» 29 вересня, наші гості розпочнуть безпосередню підготовку до очної зустрічі з "Динамо" (Київ).

Команда із Загреба прибуде до аеропорту «Бориспіль» у вівторок об 11:55, ступивши на українську землю через нещодавно побудований термінал D. У Києві наші гості розмістяться в готелі «Опера». О 20:00 на НСК «Олімпійському» у хорватів заплановане тренування, перед яким наставник команди Анте Чачич (на фото) та один із її гравців проведуть прес-конференцію.

Вимоги до приймаючої сторони у загребців не виходять за рамки загальноприйнятих. На полі мають бути 20 м'ячів, двоє переносних воріт, у роздягальні масажні столи, рушники, 100 пляшок мінеральної води, чай, кава, лід, фрукти. Єдине, що звертає на себе увагу, необхідність наявності кавуна та дині.

Також у вівторок увечері керівництво загребського «Динамо» візьме участь в офіційній вечері, на якій, окрім їхніх колег із київського «Динамо», будуть присутні делегат матчу та інші офіційні особи УЄФА.

У середу вранці у планах хорватів нетривала розминка на полі стадіону «Динамо» імені Лобановського й повернення до готелю.

О 19:45 автобус із гравцями та тренерами на борту в супроводі міліції виїде на НСК «Олімпійський», де за дві години розпочнеться зустріч між київськими та загребськими динамівцями.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер