«Динамо» Загреб U19: шлях до плей-оф Юнацької Ліги УЄФА

«Динамо» Загреб U19: шлях до плей-оф Юнацької Ліги УЄФА

Про це стало відомо під час жеребкування цієї стадії, яка відбулася сьогодні в Ньоні.

На відміну від київського «Динамо», яке в осінній частині турніру виступало через Шлях чемпіонів, «Динамо» Загреб виступало в груповій стадії Шляху Ліги чемпіонів УЄФА, яка повністю копіювала груповий раунд дорослої Ліги чемпіонів.

«Динамо» Загреб опинилося в одній групі з «Манчестер Сіті», «Аталантою» і «Шахтарем».

Загребці впевнено почали груповий раунд, здобувши домашню перемогу над «Аталантою» завдяки єдиному голу, забитому на початку другого тайму.

Потім була виїзна нічия 2:2 з «Манчестер Сіті», який також переміг у стартовому турі. Гості двічі поступалися в рахунку і двічі знаходили в собі сили відіграватися. Удруге загребці зрівняли рахунок за десять хвилин до кінця матчу, дубль оформив Шипош.

У третьому турі – знову виїзна нічия, цього разу в Харкові з «Шахтарем», після якої Загреб очолив групу, оскільки «Ман Сіті» несподівано поступився «Аталанті».

На своєму полі «Динамо» перемогло «Шахтар», причому з тим самим рахунком, що і «Аталанту», зберігши лідерство в групі. Однак уже в наступному, п'ятому турі загребці пропустили «Аталанту» вперед, програвши їй у гостях із рахунком 0:2.

Перед заключним туром «Аталанта» гарантувала собі путівку до раунду плей-оф, тоді як «Динамо» і «Манчестер Сіті» розіграли другу путівку на полі загребців. Господарів поля влаштувала б і нічия, аби не пустити у плей-оф іменитого суперника, проте вже в середині першого тайму динамівці повели в рахунку. У підсумку цей м'яч виявився єдиним у матчі.

Динамо Загреб - Аталанта - 1:0 (Карріца 49)

Манчестер Сіті - Динамо Загреб - 2:2 (Дойл 18, Бернабе 45+1 - Шипош 27, 80)

Шахтар - Динамо Загреб - 1:1 (Бондаренко 50 (пен) - Янкович 55)

Динамо Загреб - Шахтар - 1:0 (Крізманіч 61)

Аталанта - Динамо Загреб - 2:0 (Кортіновіс 58, Гябуаа 61)

Динамо Загреб - Манчестер Сіті - 1:0 (Марін 20)

Турнірна таблиця групи С:

1. Аталанта - 13 очок, м'ячі 10-5

2. Динамо Загреб - 11 очок, м'ячі 6-5

3. Ман Сіті - 7 очок, м'ячі 11-8

4. Шахтар - 2 очки, м'ячі 5-14

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер