»Динамо» - «Закарпаття»: зі стовідсотковим показником

»Динамо» - «Закарпаття»: зі стовідсотковим показником

Історія протистоянь «Динамо» і «Закарпаття» невелика. За час проведення чемпіонатів незалежної України команди провели лише шість поєдинків. Усі шість матчів закінчились перемогами «Динамо», із різницею м’ячів 18-4. А поєдинки, які проходили в Києві, незмінно завершувались розгромними поразками ужгородців.

Найпопулярніший рахунок у проти стоянні – 2:1. Він фіксувався три рази (всі три – в Ужгороді). Найбільший же – 5:0. Із таким результатом «Динамо» обіграло «Закарпаття» у дебютному для ужгородців сезоні в вищій лізі.

Найкращим бомбардиром «Динамо» в матчах проти «Закарпаття» являються гравці, яких на даний момент немає в команді, – болгарин Георгій Пєєв (на його рахунку єдиний дубль в протистояннях «Динамо» і «Закарпаття») і румун Флорін Чернат. На їхньому рахунку по три голи.

Усі чотири голи «Закарпаття» на рахунку різних футболістів. Лише один із них, Владислав Микуляк, і сьогодні захищає кольори ужгородського клубу. Одним голом у ворота «Динамо» відзначився і нинішній динамівець Тарас Михалик.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер