»Динамо» – «Зоря». Початок матчу о 19:30

»Динамо» – «Зоря». Початок матчу о 19:30

Турнірні розклади, що склалися напередодні звітного туру, а також історія взаємовідносин «Динамо» та «Зорі» говорять про повну перевагу столичного клубу. Вдома «Динамо» традиційно без особливого клопоту перемагає команду з Луганська.

Проте статистика попередніх зустрічей навряд чи внесе послаблення в дії команди Юрія Сьоміна. Висока щільність серед команд-лідерів чемпіонату не надає права оступитися. Помилка може призвести не лише до відставання від лідера, але й можливого, залежно від результату зустрічі «Шахтаря» та «Металіста», третього місця. Такий хід явно не значиться у планах динамівців, про серйозний настрій яких у звітній зустрічі говорить факт їхнього повернення на базу в ніч із четверга на п’ятницю після гри з «Бешикташем». У п’ятницю задіяні в матчі гравці провели відновлювальні процедури, а в суботу відбулося тренування.

Наставник «Зорі» через дискваліфікації не дорахувався двох виконавців. Це півзахисник Ярослав Олійник та захисник Даніель Аддо. Юрій Сьомін подібних проблем не має.

Обслуговувати зустріч буде Андрій Шандор зі Львову. У нинішньому сезоні на рахунку львів’янина п’ять матчів елітного дивізіону, в тому числі й один за участю «Динамо» – в рамках четвертого туру підопічні Юрія Сьоміна зіграли внічию на виїзді з донецьким «Металургом» (0:0). Загалом у п’яти поєдинках арбітр пред’явив футболістам 21 попередження, жодного разу не вилучив гравця з поля та не призначав пенальті. Допомагати Шандору в майбутньому поєдинку будуть асистент арбітра ФІФА Сергій Беккер (Харків) та асистент арбітра національної категорії Ярослав Куш, який представляє Івано-Франківськ.

Зустріч 14-го туру Епіцентр-Чемпіонат України «Динамо» – «Зоря» відбудеться 23 жовтня, в неділю, на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Початок о 19:30. Телевізійна трансляція відбудеться на телеканалі 2+2, за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».

P.S. Внесено зміни до продажу квитків на матч 1/8 фіналу Кубка України «Динамо» – «Шахтар». Придбати їх можна вже в неділю, починаючи з 14:00, а не з понеділка, як анонсувалося раніше.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер