»Динамо» – «Зоря». Початок матчу о 19:00

»Динамо» – «Зоря». Початок матчу о 19:00

Завершивши виступи в єврокубках, «Динамо» отримало хорошу можливість зосередитися на внутрішніх турнірах. У чемпіонаті в боротьбі за другу позицію, що надає право взяти участь у кваліфікації Ліги чемпіонів, а також за перемогу в Кубку України. У нинішньому сезоні в чемпіонаті «Динамо» залишилося провести шість поєдинків, ще максимум два – в Кубку. В усіх матчах динамівцям потрібно докласти всіх зусиль, щоб досягти максимального результату.

Підготовку до гри з «Зорею» підопічні Юрія Сьоміна розпочали відразу після повернення з Португалії. У п’ятницю в команди був вихідний, а в суботу в Кончі-Заспі відбулося тренування. У неділю вдень гравці заїхали на базу, де провели планове тренування, теоретичне заняття. Незважаючи на невдачу в матчі з «Брагою», тренери намагалися всю увагу гравців зосередити на грі з командою з Луганська, відібрати у динамівців очки для якої є справою честі.

Швидше за все, всі великі надії у грі «Динамо» Юрій Сьомін буде покладати на Алієва. За участі команди в Лізі Європи тренер зберігав стабільність складу, лише двічі в чемпіонаті задіявши Олександра. Тепер же на поле будуть виходити найсильніші, без яких-небудь обмежень.

Обслуговувати поєдинок довірено 46-річному Ігорю Покідьку (національна категорія) з Полтави. У нинішньому сезоні Покідько відпрацював на дев’яти поєдинках елітного дивізіону, в тому числі одному за участю «Динамо» – у другому турі «біло-сині» здолали на своєму полі сімферопольську «Таврію» (2:1). Допомагати рефері будуть асистент арбітра першої категорії Олександр Матяш, який також представляє Полтаву, та асистент арбітра другої категорії Юрій Маніло (Хмельницький).

Матч 25-го туру Епіцентр-Чемпіонат України «Динамо» – «Зоря» відбудеться в понеділок, 18 квітня, на стадіоні «Динамо» ім. Валерия Лобановського. Початок о 19:00. Пряму трансляцію зустрічі дивіться на телеканалі 2+2, за текстовим репортажем стежте на клубному сайті ФК «Динамо».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер