«Динамо» – «Зоря»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Зоря»: останні новини перед грою

Стартовий свисток Анатолія Жабченко пролунає о 19:00.

Усі інші матчі 1/8 фіналу відбудуться також сьогодні, переможці пар визначаться в одному матчі, тому, якщо не станеться якихось форс-мажорних обставин, уже сьогодні стануть відомі всі учасники чвертьфіналу.

Луганці прибули до Києва із Запоріжжя напередодні ввечері. Після недільного матчу проти «Олімпіка» (2:0) команда Юрія Вернидуба два дні проводила вечірні заняття в Запоріжжі. Також у режимі одного тренування на день після недільного виїзду до Олександрії працювали й підопічні Сергія Реброва.

До речі, після тих недільних ігор у турнірній таблиці Ліги Парі-Матч відбулися перестановки. До очного кубкового протистояння «Динамо» підходить у ранзі третьої команди чемпіонату, а «Зоря» – другої.

У цьому сезоні суперники вже зустрічалися. Трохи більше місяця тому «Зоря» вивезла з «Олімпійського» три очки, вирвавши перемогу в компенсований час (0:1).

До речі, ту гру динамівці проводили в білому комплекті форми, а гості – в чорному. Тепер же, навпаки, наша команда зіграє в гостьовій формі. Це було затверджено на традиційній передматчевій нараді. «Динамо» зіграє в синій формі (голкіпер – у зеленому), «Зоря» – в білій формі (голкіпер – у чорному).

Сьогодні в Києві протягом усього дня збережеться хмарна погода, можливий дощ зі снігом. Температура повітря становитиме приблизно +2°C. Однак сподіваємося, що по-справжньому відданих уболівальників погода не відлякає від походу на стадіон!

Запрошуємо придбати квитки та підтримати динамівців у принциповому та важливому протистоянні з командою Юрія Вернидуба.

Каси працюють з 10:00. На гру доступні квитки наступних цінових категорій: 35, 50, 70, 130, 170, 200, 350 та 400 гривень.

ПРИДБАТИ КВИТОК ОНЛАЙН

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер