»Динамо» – «Зоря»: суддівські призначення

»Динамо» – «Зоря»: суддівські призначення

Стали відомі арбітри, які будуть обслуговувати матч 14-го туру Епіцентр-Чемпіонату України, в якому «Динамо» на своєму полі прийме луганську «Зорю».

Суддя в полі – арбітр ФІФА Андрій Шандор зі Львову. Шандор народився 5 січня 1966 року, а в 1992 році зайнявся суддівством на професійному рівні. Поєдинки вищої української ліги обслуговує з 2000-го року, арбітр ФІФА – з 2002-го року.

У нинішньому сезоні на рахунку львів’янина п’ять матчів елітного дивізіону, в тому числі й один за участю «Динамо» – в рамках четвертого туру підопічні Юрія Сьоміна зіграли внічию на виїзді з донецьким «Металургом» (0:0). Загалом у п’яти поєдинках арбітр пред’явив футболістам 21 попередження, жодного разу не вилучив гравця з поля та не призначав пенальті.

Допомагати Шандору в майбутньому поєдинку будуть асистент арбітра ФІФА Сергій Беккер (Харків) та асистент арбітра національної категорії Ярослав Куш, який представляє Івано-Франківськ. Функції резервного виконає арбітр першої категорії Олександр Іванов із Донецької області.

Робота бригади арбітрів буде оцінена донецьким інспектором ФФУ Володимиром Куцевим із Донецька.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер