«Динамо» завершує сезон перемогою над «Олександрією». Звіт про матч

«Динамо» завершує сезон перемогою над «Олександрією». Звіт про матч

Матч «Олександрія» - «Динамо» чекали з нетерпінням. Окрім того, що ця гра була двобоєм володарів бронзових та срібних медалей, це ще й був завершальний матч сезону для обох команд. 

І зустріч виправдала сподівання. У першому таймі суперники мали насправді багато гольових моментів. Хороші шанси мали Русин та Протасов, а Ковалець так взагалі міг відзначатися щонайменше двічі! Але за 45 хвилин м’яч побував у воротах лише одного разу: на 21-й хвилині Циганков замкнув дальню стійку з подачі Де Пени та сприяння Русина.

Проте на 32-й хвилині «Динамо» несподівано опинилося в меншості. Ахмед Алібеков сфолив, маючи жовту картку в пасиві, а Можаровський молодого хавбека не пожалів…

Очікувалося, що у другому таймі «Олександрія» додасть обертів, проте з перших хвилин після перерви «Динамо» почало домінувати на полі. Віктор Циганков міг забивати свій другий гол уже на 47-й хвилин, коли Паньків після удару Бєсєдіна відбив м’яч перед собою, але снаряд звалився з ноги у лідера киян під час добивання. На 50-й відзначатися міг уже сам Артем, але Паньків ще раз виручив свою команду.

Після штурму від гостей на старті другої половини, надалі вже «Олександрія» мала декілька хороших нагод зрівняти рахунок. Утім, наступний гол знову був забитий динамівцями, і знову Віктором Циганковим. Віктор відгукнувся на пас Бєсєдіна, прибрав із дороги захисника і зробив рахунок 2:0.

Команди продовжили грати розкуто до самого фінального свистка, проте цифри на табло вже не змінювалися...

«Динамо» в меншості перемагає бронзових призерів УПЛ на виїзді з рахунком 2:0 і йде у відпустку. Сезон 2018/19 для біло-синіх офіційно завершено!

30-05-19, Олександрія, «Ніка»

УПЛ, 32 тур. «Олександрія» - «Динамо» - 0:2 (0:1)

Голи: Циганков (21, 69)

«Олександрія»: Паньків, Бабогло, Пашаєв, Запорожан (Дедечко, 64), Банада, Задерака (Шастал, 71), Лучкевич, Ковалець, Протасов, Бухал, Сітало.

«Динамо»: Бущан, Миколенко, Шабанов, Бурда, Кендзьора (Шапаренко, 27), Алібеков, Шепелєв, Де Пена, Циганков, Русин (Кравченко, 35), Бєсєдін (Дуелунд, 88).

Попередження: Запорожан (20), Бабогло (26), Пономар (84) -  Алібеков (24, 32)

Вилучення: Алібеков (32)

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер