»Динамо» завоювало Кубок Лобановського!

»Динамо» завоювало Кубок Лобановського!

Київські динамівці у фіналі турніру пам’яті Валерія Лобановського переграли молдовський “Шериф” 4:0 і завоювали головний трофей турніру.

Доля матчу була вирішена ще в першому таймі. До 15-ї хвилини кияни встигли двічі “розписатися” у воротах Хуцана. У цих епізодах відмінні передачі з флангу виконував Алієв, а Шацьких та Верпаковскіс продемонстрували своє вміння грати головою.

Оформивши фору у два м’ячі, “біло-блакитні” діяли розкуто і повністю контролювали хід поєдинку. Максимум, що могли собі дозволити підопічні Кучука у першому таймі – це кілька небезпечних ударів з-за меж штрафної.

По перерві керманичі команд провели серію замін, але загальна картина на полі від цього не змінилася. Перевага динамівців не викликала сумнівів і на 55-й хвилині було знято всі питання відносно володаря Кубка Лобановського. Несмачний потужно пробив з 20-ти метрів у незахищений воротарем лівий кут воріт, а Чернат, продемонструвавши чудову індивідуальну майстерність та холоднокровність з кількох метрів поставив остаточну крапку в перемозі підопічних Михайличенко.

4:0, і динамівці вдруге поспіль стають володарями Кубку турніру пам’яті Валерія Лобановсього!

У матчі за третє місце “Сконто” завдяки влучному удару Михайла Міхолапа подолало тбіліське “Динамо”.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер