«Динамо» - «Зоря»: останні новини перед грою

«Динамо» - «Зоря»: останні новини перед грою

Напередодні матчу 28 туру УПЛ між «Динамо» та «Зорею» на НСК «Олімпійський» відбулася традиційна нарада представників команд та офіційних осіб.

Серед інших організаційних питань були затверджені і кольори комплектів форм,у яких сьогодні зіграють команди. Так, «Динамо» одягне повністю синє екіпірування (голкіпер у чорному). «Зоря» ж вийде на поле у повністю білій формі, а воротар - у всьому блакитному.

Нагадуємо про найзручніший способі придбання квитків - онлайн на сайті нашого квиткового партнера, компанії Esport.in.ua.

Нагадаємо, що Матч «Динамо» - «Зоря» запам'ятається не тільки футболом, а й насиченою програмою для всіх гостей «Олімпійського».

ФК «Динамо» і партнер клубу компанія «Фаворит Спорт» запрошують всіх на свято Favorit Football Fest, який пройде на території НСК «Олімпійський». Периметр стадіону відкриється о 14:00. На вболівальників чекає насичена програма: концерт, змагання по грі в «квадрат», футбольні атракціони, дитяча розважальна зона і фудкорт. Усі гості фестивалю зможуть взяти участь у розіграші подарунків від компанії «Фаворит Спорт».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер