«Динамо» – «Зоря»: останні новини перед грою

«Динамо» – «Зоря»: останні новини перед грою

Зустрічаються друга та третя команди за підсумками семи ігрових тижнів. Напруження поєдинку додає той факт, що «Зоря» лише на два очки відстає від «Динамо» та у разі перемоги може вийти на чисте друге місце в турнірній таблиці. Киянам же не можна втрачати очки, бо відставання від «Шахтаря», який іде першим, уже складає три очки й може ще збільшитися, чого підопічні Сергія Реброва намагатимуться не допустити.

Луганчани прибули до Києва за день до гри та в суботу ввечері провели тренування на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Особливих або незвичних заходів у розпорядку гостей не значиться.

Уранці в день матчу відбулася традиційна передматчева нарада, на якій було затверджено, в якій формі команди розпочнуть гру. Динамівці зіграють у домашньому, білому комплекті форми (голкіпер у жовтому), а гості – у формі чорного кольору (воротар у зеленому).

Відзначимо, що у складі «Динамо» дискваліфіковані нападник Жуніор Мораес та півзахисник Сергій Сидорчук. У гравців «Зорі» жодних санкцій немає.

Сьогодні в Києві тепла, ясна погода, ймовірність опадів синоптики виключають. Температура повітря під час гри становитиме близько 15°С.

* фото В.Раснер

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер