«Динамо» - «Зоря»: останні новини в день гри

«Динамо» - «Зоря»: останні новини в день гри

Суперник команди Олександра Хацкевича, «Зоря», посідає четверте місце в турнірній таблиці. Гра на НСК «Олімпійський» у Києві розпочнеться о 18:30.

На ранковому брифінгу з організаційних питань було затверджено, у яких кольорах проведуть матч суперники. Динамівці гратимуть у білих футболках, синіх шортах та білих гетрах (воротар – у зеленому), наші гості – у чорних футболках, білих шортах та чорних гетрах (голкіпер – у блакитному).

Сьогодні в Києві знову запанувала весняна – тепла та сонячна – погода, яка сприяє відвідуванню стадіону. На момент початку матчу температура повітря становитиме близько +5°С. Тож закликаємо вболівальників розпочати робочий тиждень із відвідання матчу улюбленої команди. У продажу ще є квитки практично всіх сегментів, придбати їх можна як у касах, так і ОНЛАЙН.

Нагадаємо, що відвідувачі матчів на «Олімпійському» тепер не мають потреби роздруковувати квитки, придбані в Інтернеті. На стадіоні працюють нові вхідні термінали зі сканерами, які зчитують квитки з екранів мобільних пристроїв - смартфонів, планшетів. Це стало можливим завдяки партнерству головної арени країни, компанії «Фаворит Спорт» і квиткового оператора Esport.

Нагадаємо також, що в день матчу до завершення першого тайму працюватиме додаткова каса на Спортивній площі (вхід на стадіон із боку «бессарабських воріт»).

Чекаємо вас на стадіоні!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер