«Динамо» - «Зоря». Розклади щодо бомбардирів

«Динамо» - «Зоря». Розклади щодо бомбардирів

Офіційний сайт «Динамо» пропонує розклад щодо найкращих бомбардирів обох команд в очних поєдинках серед чинних футболістів у складах «Динамо» і «Зорі».

«ДИНАМО»

Серед чинних динамівців найкращим снайпером у матчах із «Зорею» є Беньямін Вербич. На рахунку словенського вінгера, який виступає за нашу команду з 2018 року, уже шість голів у ворота команди з Луганська.

Далі слідує Віктор Циганков, в активі якого - п'ять забитих м'ячів у матчах із луганцями в чемпіонаті України (з них один - з пенальті), а також ще один гол - у національному Кубку.

Три голи у ворота луганської команди забив Віталій Буяльський. По два голи «Зорі» забивали Карлос де Пена, Микола Шапаренко та Артем Бєсєдін (який продовжує відбувати річну дискваліфікацію і не зможе взяти участі в майбутньому поєдинку).

Також серед нинішніх футболістів «Динамо» у ворота «Зорі» поцілювали Назарій Русин, Сергій Сидорчук, Фран Соль, Микита Бурда і Томаш Кендзьора (у всіх - по одному забитому м'ячу).

«ЗОРЯ»

У складі «Зорі» двоє гравців двічі забивали у зустрічах з «Динамо» - це Артем Громов і Дмитро Хомченовський. До того ж Громов заніс до свого активу два забитих у ворота киян м'ячі ще в статусі гравця «Ворскли».

Ще по голу - на рахунку екс-динамівця Богдана Михайличенка, Владлена Юрченка (з пенальті), Йоеля Абу Ханни і  Микити Каменюки (у Кубку України).

Один раз відзначився забитим м'ячем за «Зорю» в поєдинку з киянами і нинішній футболіст нашої команди Олександр Караваєв, який виступав у складі луганців у 2014-2016.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер