Динамівець Яровий забиває, Україна (U-17) перемагає!

Динамівець Яровий забиває, Україна (U-17) перемагає!

Третій гол українців на рахунку півзахисника київського «Динамо» Ігоря Ярового, який відзначився на 60-й хвилині.

Нагадаємо, за збірну U-17 виступають п'ять динамівців. Окрім Ярового це Вадим Солдатенко, Павло Лук'янчук, Павло Ориховський та Віктор Циганков.

Головний тренер збірної Олександр Головко загалом позитивно оцінив гру своїх підопічних: «Цього дня було важче грати, адже вчора ми також провели успішну зустріч. До того ж і суперник дуже щільно грав у захисті. Потрібно було шукати вільні зони для проведення атак. Ми забили швидкий гол, але не реалізували багато моментів. Можна було забивати більше, ніж три м'ячі. Моє бажання не завжди буде збігатися з результатами матчів. Пропущений м'яч став наслідком певних проблем, з якими ми розберемося після матчу».

Ця перемога стала вже другою на турнірі для українців, які, як і збірна Росії, мають у своєму активі 6 очок. Росіяни у другому турі без проблем впоралися зі збірною Молдови – 6:0.

Група «В»

 

 

І

В

Н

П

М

О

1

Росія

2

2

0

0

11-1

6

2

Україна

2

2

0

0

9-1

6

3

Латвія

2

0

0

2

2-8

0

4

Молдова

2

0

0

2

0-12

0

 

У четвер, 24 січня, на Україну чекає матч зі збірною Росії. У ньому й вирішиться доля першого місця в групі «В». Для того щоб посісти перше місце в групі та вийти до фіналу, Україну влаштує в цій грі лише перемога.

Матчі фінальної стадії відбудуться в суботу, 26 січня.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер