Динамівська молодь – у фіналі Меморіалу Макарова

Молодіжний склад «Динамо», обігравши у півфіналі «Хілд-Любомир» із Ставища (Київська область), вийшов до фіналу Меморіалу Макарова.

Поєдинок проти аматорської команди склався для підопічних Володимира Мунтяна досить непросто. Перший тайм пройшов у гострій боротьбі, команди прагнули відповідати моментом на момент, а більш вдалими в завершенні атак виявилися номінальні гості. На 30-й хвилині динамівські захисники не розібралися у власному штрафному майданчику, і Ільїчов головою відправив м'яча до воріт.

Після виховної роботи, проведеної Володимиром Мунтяном та Сергієм Ребровим у перерві, динамівці почали грати більш злагоджено і під кінець години гри зрівняли рахунок. Ксьонз, відірвавшись від опонента, прострілив до штрафного майданчику з лівого флангу, а там захисник збив Суареса – пенальті чітко виконав Морозюк.

Зрівнявши рахунок, футболісти «Динамо», звичайно, побігли вперед. Були хороші моменти, щоб вийти вперед, але в той же час могли й пропустити. Чого вартий вихід віч-на-віч із воротарем на 79-й хвилині, але Рудько зреагував на удар. Та все ж наприкінці матчу динамівцям вдалося дотиснути суперника. Спочатку Окодува замкнув подачу Макаренка з кутового, а незабаром Еммі виступив у ролі асистента, ідеально простріливши на свого співвітчизника Теміле.

3:1 – молодіжний склад «Динамо» зіграє у фіналі з представником першої ліги, чернігівською «Десною». Матч відбудеться в середу, 27 січня, в манежі заміської клубної бази в Кончі-Заспі. Початок – о 14:00.

«Динамо» (молодіжний склад) – «Хілд-Любомир» – 3:1 (0:1).

«Динамо» (молодіжний склад): Рудько, Пінчук (Лещенко, 88), Логінов (Адаменко, 88), Довгій, Лапушенко, Ксьонз (Сокуренко, 71), Морозюк (Щедрий, 67), Суарес (Окодува, 62), Макаренко, Теміле, Осадчий (Рябушко, 77).

Голи: Морозюк (59, пен.), Окодува (82), Теміле (85) – Ільїчов (30).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер