Динамівська молодіжка вириває перемогу завдяки голу Маіка!

Динамівська молодіжка вириває перемогу завдяки голу Маіка!

На перший виїзний матч сезону молодим динамівцям не довелось далеко їхати, адже резервісти «канонірів» приймають гостей на стадіоні «Колос» в Борисполі.

З футболістів основного складу і «наближених» до нього на допомогу молоді були покликані Леандро Алмейда, який зайняв звичне місце в центрі оборони, Сергій Рибалка організовував атакувальні маневри в центрі поля, а Кравець шукав щастя біля чужих воріт.

Саме Артем у першому таймі мав мінімум дві чудові нагоди відкрити рахунок. Спершу Віталій Буяльський віддав пас на форварда, який знаходився біля лінії штрафного майданчика, але пробити йому завадили захисники, а трохи пізніше Кравець невідомим чином не влучив у ворота буквально з метра після скидки Дмитра Хльобаса.

Варто віддати належне і «канонірам», які також не відсиджувались в обороні. На початку гри лише своєчасні дії Георгія Бущана не дозволили Бровко вийти сам на сам із голкіпером, а наприкінці першого тайму удар Філіпова з восьми метрів мужньо прийняв на себе Антон Братков.

А от друга половина матчу почалась із неприємності для господарів. Це Кушніренко не по-джентельменськи обійшовся із Акубардією, вдаривши Бадрі по ногах, за що миттєво отримав від арбітра попередження, котре стало для нього другим – вилучення і «Арсенал» практично на весь другий тайм лишився у меншості.

Отримавши чисельну перевагу, динамівці раз по раз почали створювати небезпечні моменти біля воріт «Арсеналу». Після прострілу Рибалки з меж штрафного майданчика Кравець пробив з шести метрів, але влучив у захисника. Пізніше вже Рибалка пробив вище воріт після навісу Трубочкіна, а потім сам Іван не використав хороший навіс Буяльського.

Коли вже здавалось, що матч закінчиться нульовою нічиєю, вагоме слово сказав Маік. Буяльський навісив з правого флангу, а Олег, вдало зігравши на випередження, головою переправив м’яч у ворота повз голкіпера!

Вже у компенсований час підопічні Олександра Хацкевича могли як пропустити, коли Каталін Карп мало не зрізав м’яч у власні ворота, так і подвоїти свою перевагу, але черговий раз фортуна відвернулась від Кравця.

Відзначимо дебют у складі динамівської молодіжки вихованця івано-франківського футболу півзахисника Андрія Вацеби, який провів заключні хвилини поєдинку на новому для нього рівні.

В підсумку, цілком заслужена перемога «Динамо» і шість очок в активі «біло-синіх» - максимальний показник після двох стартових турів.

Молодіжна першість України. 2-й тур

21.07.2012 м. Бориспіль. Стадіон «Колос».

«Арсенал» (мол) – «Динамо» (мол) – 0:1 (0:0)

«Арсенал» (мол.): Сарнавський, Кушніренко, Матуку (Панченко, 46), Шабанов, Притиковський, Фаворов (Пернацький, 80), Вечурко – кап, Бровко, Аржанов (Чорномаз, 46), Чередніченко, Філіпов.

«Динамо» (мол.): Бущан, Алмейда, Трубочкін, Братков, Акубардія, Буяльський – кап, Лазарович (Раджабов, 77), Савченко (Карп, 74), Рибалка (Вацеба, 90), Кравець, Хльобас (Маік, 35).

Гол: Маік (85)

Попередження: Кушніренко (22), Чередніченко (63) – Алмейда (49), Буяльський (61)

Вилучений: Кушніренко (52, повторне попередження).

Юрій Вишневський

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер