Динамівська ніч

Динамівська ніч


Перемагати завжди приємно. А святкувати свої успіхи…

Після завершення «золотого матчу» динамівці отримали кілька годин на відпочинок, після чого дружною сім’єю зібрались у клубі FreeДом, де пройшов святковий вечір, який плавно перейшов у святкову ніч.

Футболісти та їхні сім'ї отримали по заслугам – чемпіонський феєрверк, теплі слова, розслаблююча атмосфера, аплодисменти і просто констатація факту: три трофеї в сезоні виграли футболісти «Динамо». А чи лише футболісти? Ні, звичайно. Керівництво клубу, співробітники «Динамо», тренери, адміністратори, лікарі і масажисти – свій успіх вони кували разом. Але робили це не для себе. Для вболівальників. Важко сказати, на чию адресу було сказано більше компліментів – команди чи фанатів.

Головний тренер «Динамо» Анатолій Дем'яненко та президент клубу Ігор Суркіс присвятили «золотий дубль» саме прихильникам «біло-синіх», неодноразово назвавши їх кращими в світі. З ними важко не погодитись. Керівники команди та клубу визнали незадовільним виступ чемпіонів країни в єврокубках та висловили надію, що наступна осінь принесе всім нам зовсім інші емоції з цього приводу.

Динамівців привітав президент ФФУ Григорій Суркіс, перший Президент України Леонід Кравчук, голова Спостережної Ради клубу Валентин Згурський. Серед запрошених було багато відомих у нашій країні людей, у тому числі футболісти «Динамо» - Олег Блохін, Андрій Баль, Олег Кузнєцов…

Організатори дійства приготували традиційну для таких заходів музичну програму. Приємним сюрпризом для багатьох присутніх стала поява на сцені резидентів московського "Comedy Club". Відомо, що декілька футболістів «Динамо» є прихильниками російських гумористів та підтримують із ними хороші стосунки. У цілому, заряд бадьорості гостям FreeДома було гарантовано. Завершилось святкування уже на світанку. І навряд чи комусь спаде на думку засуджувати тих, хто від душі відгуляв цю ніч. Чемпіони мають право на свої привілегії :)


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер