Динамівські «джокери» - 2021

Динамівські «джокери» - 2021

У році, що минає, київське «Динамо» зіграло у всіх турнірах 46 матчів, у яких забило 90 м'ячів.

У 12-ти іграх голи у ворота суперників забивали футболісти «біло-синіх», які розпочинали матч на лавці запасних та виходили на поле на заміну по ходу поєдинку. Згадаймо всіх динамівських «джокерів» у 2021 році.

28 лютого. Прем'єр Ліга. «Львів» – «Динамо» – 1:4

Півзахисник Богдан Лєднєв вийшов на заміну на 80-й хвилині замість автора одного з м'ячів Віктора Циганкова (на той момент «Динамо» впевнено вигравало – 3:1), але й відведеного часу йому вистачило, щоб забити свій перший м'яч у складі «Динамо» , вдало зігравши на добиванні після сейву голкіпера

7 березня. Прем'єр Ліга. «Динамо» – «Минай» – 3:0

Люксембуржець Жерсон Родрігес з'явився на полі на 64-й хвилині, замінивши Томаша Кендзьору, і наприкінці зустрічі встановив остаточний рахунок, реалізувавши пенальті.

21 березня. Прем'єр Ліга. «Динамо» – «Рух» – 3:0

Унікальний матч, адже всі три м'ячі у ньому забили футболісти, які вийшли на заміну. До перерви динамівці могли вийти вперед, але на 10-й хвилині не реалізували пенальті. А в другому таймі дубль оформив Олександр Караваєв (перші м'ячі для захисника у складі «Динамо»!) та ще один гол записав на свій рахунок бразилець Сідклей.

4 квітня. Прем'єр Ліга. «Олександрія» – «Динамо» – 1:2

Поєдинок складався важко для динамівців. Пропустивши першими, «біло-сині» відігралися завдяки реалізованому пенальті ще до перерви. У другому таймі гості ніяк не могли забити м'яч, і в підсумку це вдалося Жерсону Родрігесу, що вийшов на поле на 73-й хвилині замість де Пени, який відправив м'яча до сітки після пасу Буяльського.

21 квітня. Кубок України. «Агробізнес» – «Динамо» – 0:3

Півзахисник Віталій Буяльський з'явився на полі в середині другого тайму, замінивши автора першого м'яча в матчі Богдана Лєднєва, і на 81-й хвилині встановив остаточний рахунок, завершивши точним ударом під стійку швидку атаку нашої команди.

1 травня. Прем'єр Ліга. «Ворскла» – «Динамо» – 1:5

Підопічні Мірчі Луческу розгромили у виїзному поєдинку традиційно непоступливу (особливо на своєму полі) полтавську «Ворсклу» багато в чому завдяки хет-трику Віталію Бульяському, який був оформлений ще до перерви. Точку ж у матчі поставив бразилець Сідклей, який відправив м'яч у ворота після пасу свого співвітчизника Клейтона.

1 серпня. Прем'єр Ліга. «Динамо» – «Верес» – 4:0

Динамівці впевнено стартували в новому чемпіонаті, розгромивши на своєму полі новачка Прем'єр-ліги – «Верес». У першому таймі «біло-сині» зняли всі питання про переможця, забивши три м'ячі, а після перерви «добили» суперника завдяки реалізованому пенальті Віктором Циганковим, який з'явився на полі з лави запасних перед початком другого тайму.

11 вересня. Прем'єр Ліга. «Металіст 1925» – «Динамо» – 0:2

Долю непростої для киян зустрічі вдалося вирішити за сім хвилин у дебюті другого тайму. Спочатку Віктор Циганков відкрив рахунок, а подвоїв перевагу нашої команди Денис Гармаш, який вийшов на поле після перерви замість Богдана Лєднєва.

16 жовтня. Прем'єр Ліга. «Львів» – «Динамо» – 1:4

«Динамо» пропустило першим після реалізованого суперником пенальті на 36-й хвилині, але ще до перерви змогло не лише відігратися, а й вийти вперед. Наприкінці першого тайму на заміну вийшов Денис Гармаш, і у другій 45-хвилинці оформив дубль у матчі, тим самим принісши нашій команді впевнену перемогу.

24 жовтня. Прем'єр Ліга. «Динамо» – «Дніпро-1» – 2:0

Півзахисник Денис Гармаш з'явився на полі на 68-й хвилині, за рахунку 1:0 на користь «Динамо», і за кілька обертів секундної стрілки відзначився забитим м'ячем, замкнувши простріл Віктора Циганкова.

19 листопада. Прем'єр Ліга. «Чорноморець» – «Динамо» – 1:6

«Динамо» ще в першому таймі зняло фактично всі питання про переможця, ведучи в рахунку - 3:1. Після ж перерви відзначилися двоє гравців, які вийшли на заміну – Денис Гармаш забив класним обвідним ударом метрів із 25-ти, а Владислав Кулач записав на свій рахунок перший гол у футболці «Динамо», замкнувши навіс де Пени.

23 листопада. Ліга чемпіонів. «Динамо» – «Баварія» – 1:2 (на фото в заголовку)

Півзахисник Денис Гармаш з'явився на полі після перерви, замінивши Іллю Шкуріна, і на 70-й хвилині після класного пасу врозріз від Віктора Циганкова вийшов на ворота та точно пробив під Мануелем Ноєром. До речі, цей гол став єдиним для нашої команди у груповому турнірі Ліги чемпіонів-2021/2022.

Таким чином, найкращим «джокером» «Динамо» в 2021 році став Денис Гармаш, який забив шість м'ячів (усі – по ходу сезону-2021/2022) після виходу на заміну. По два голи в активі Олександра Караваєва, Жерсона Родрігеса та Сідклея, по одному разу відзначилися Богдан Лєднєв, Віктор Циганков, Віталій Буяльський та Владислав Кулач.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер