Динамівські бразильці: найкращий відпочинок – на батьківщині!

Динамівські бразильці: найкращий відпочинок – на батьківщині!

У середу динамівці дружньою компанією у клініці «Борис» проходили медобстеження. Цього дня проходити кабінети лікарів настала черга легіонерів. Найкращий настрій був у бразильців, які постійно жартували, веселилися, гучними вигуками те й робили, що розряджали сувору атмосферу клініки.

Бетао, захисник «Динамо»:

- Я проводив відпустку вдома, у Сан-Паулу, разом із дружиною та родичами. Моїй присутності особливо зраділа дитина, він помалу вже говорить «мама». Із «папа» трохи складніше, адже мене він рідко бачить. Відпочивали, гуляли містом. Щоправда, цього разу трохи підвела погода, часто йшов дощ. Але настрій усе одно хороший. Тепер пройдемо медогляд, переконаємося, що здорові, - й у бій (посміхається). Я до лікарів добре ставлюся, вони ж турбуються про моє здоров'я. І уколи робити ніколи не боявся, і до стоматолога ходжу спокійно.

Дуже приємно, що до нас повернувся Юрій Сьомін. Він працював із «Динамо» коли я тільки приїхав до Києва. Це хороший тренер і людина, буду намагатися його не підвести. Нормально працювалося і з Газаєвим, але у Сьоміна багато чого по-іншому. Звичайно, він вимагає дотримання дисципліни і чіткого режиму, але в той же час, спокійніший, а це набагато краще. Інші бразильці – Сильва, Маграо, Алмейда – за Сьоміна не грали, тому часто запитують мене про його методи роботи, тренування, режим... Це нормально. Днями ми вирушаємо до Ізраїлю, де належить добре попрацювати. Попереду ігри з «Бешикташем», сильною, хорошою командою. Гадаю, нам під силу в неї виграти.

 

 * * *

Жерсон Маграо, півзахисник «Динамо»:

- У відпустку я поїхав раніше за всіх, оскільки в мене була травма. Вимушений був присвятити певний час відновленню. Лише після цього почав насолоджуватися відпусткою. Сьогодні під час медогляду нічого нового не було. Усе минуло дуже швидко, лікарі сказали, що із здоров'ям у мене все гаразд, а ті кілька кілограмів, які я набрав, скину за перші два тижні. Один лише факт, що з нами працює Пінколіні, піде на користь команді. Він закладає фундамент фізичної підготовки під час передсезонних зборів. Вважаю, такий фахівець має бути в кожній команді. Для нас дуже важливо розпочати рік з перемоги. Враховуючи, що в команді є присутньою конкуренція на кожній позиції, а я тривалий час залишався поза футболом, розраховую надолужити втрачені кондиції й потім боротися за місце в основному складі.

 

 * * *

Данило Сильва, захисник «Динамо»:

- У грудні я їздив до весільної подорожі. Ми з дружиною були на відомому пляжі у Бразилії, це було чудово. Тепер нам, футболістам, доведеться пройти хорошу фізичну підготовку із тренером Вінченцо Пінколіні. Що стосується Сьоміна, під його керівництвом я ще не працював, але у хлопців запитував про його підхід до футболу. Судячи з першого тренування, можу сказати, що Юрій Павлович дуже добре ставиться до гравців, гадаю, з ним буде легко працювати. Я повністю залікував травму носа і можу повноцінно працювати. Навіть маска мені не знадобиться.

 

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер