Динамівські збірники грою і результатом задоволені

Динамівські збірники грою і результатом задоволені

У матчі проти збірної Литви тренер Мирон Маркевич міг розраховувати на чотирьох динамівців - захисника Тарас Михалика, півзахисника Олега Гусєва, нападників Андрія Шевченка та Артема Мілевського. Усі вони вийшли на поле з перших хвилин, а після того, як результату було досягнуто, у другому таймі були замінені. Після гри футболісти поділилися враженнями від дебютного поєдинку національної команди під керівництвом Мирона Маркевича та Юрія Калитвинцева.

Тарас МИХАЛИК, півзахисник :

- Відчуття від гри дуже хороші, раді, що вдалося виграти. Я вже на першій хвилині "розбудив" команду. Усі відразу "прокинулися", і хлопці навіть подякували мені за це (посміхається). Якщо ж серйозно, добре, що суперник не забив. Перший тайм вийшов напруженим, було помітно, що команда тільки зібралася і проводить свою першу гру. Але поступово освоїлися.

- Сьогодні ви грали в центрі захисту. Давно не доводилося діяти на цій позиції?

- У принципі, давненько, але нічого страшного, почував себе нормально.

- Незвично, що збір проходив не в Києві, а в Харкові?

- Трохи є, але тут дуже хороша база, умови для тренувань і відновлення. Тому жодних проблем не маємо.

- Уже можете зробити висновки, чим відрізняється робота Маркевича та Михайличенка?

- Гадаю, порівнювати тренерів неетично. У кожного з них свої погляди, але найголовніше, щоб команда добре грала, отримувала від цього задоволення і вигравала.

- У збірній з'явилося кілька новачків. Як із ними порозумілися?

- У цілому, порозумілися з усіма, зокрема, з Девічем пограли в настільний теніс. Хто кого обіграв? По різному траплялося (посміхається).

* * *

Артем МІЛЕВСЬКИЙ, нападник:

- Ми були просто зобов'язані перемогти сьогодні, адже нас прийшло підтримати стільки вболівальників. У тому числі й завдяки їхній підтримці ми виграли настільки впевнено.

- Як вам атмосфера на стадіоні "Металіст"?

- Відмінна! Давно такого не було на матчах збірної.

- Сьогодні спостерігався акцент убік атаки, адже литовці час від часу пробиралися до наших воріт…

- Це була наша перша гра в нинішньому складі, напевно, тому поки не все виходило так гладко й ефективно. Але в нас ще є час, ми будемо працювати над помилками.

- Як вам гралося з Алієвим після тривалої перерви?

- Саша зіграв дуже добре. Що ж до мене, то сьогодні не все вдалося, що хотілося. Звичайно, був дуже радий зіграти з ним, і, гадаю, в поєдинку з Румунією наша зв'язка буде награна ще краще.

- Чого очікуєте від гри з Румунією?

- Сподіваюся, вона пройде за більшої кількості глядачів, а ми спробуємо здобути перемогу. Головне, щоб вболівали так само, як і в Харкові.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ), з Харкова

Фото - ffu.org.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер