Динамівські збірники стали до роботи на підготовчому зборі

Динамівські збірники стали до роботи на підготовчому зборі

Збірники прибули до Женевського міжнародного аеропорту в обідній час. На той момент команда якраз змінила місце дислокації, перебравшись із французького Дівон-Ле-Бена до Женеви. Новий готель команди, Hilton Geneva, розташований неподалік від аеропорту, але що куди важливіше - в близькості від стадіону Stade des Arberes, де «Динамо» тренується.

Саме тут відбувся матч з «Евіаном», що завершився перемогою «біло-синіх» з рахунком 3:0. Динамівські збірники, які прибули у тренувальний табір в чудовому настрої, дивилися цю гру на стадіоні, а після завершення матчу приступили до першого тренування після міні-відпустки.

Українські збірники тренувалися в компанії тих гравців, які не брали участі в грі з «Евіаном». Після розминки, яку провів тренер з фізпідготовки Віталій Кулиба, група перейшла до роботи з м'ячем у квадратах, спрямованої на утримання.

Разом з українськими збірками до роботи на зборі приєднався і асистент Мірчі Луческу Огнен Вукоєвич, який був у тренерському штабі збірної Хорватії на Євро-2020.

У п'ятницю вранці динамівські збірники продовжать втягування до роботи на зборі, а в суботу «Динамо» проведе черговий контрольний матч – з французькою «Ніццою».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер