Динамівські тренери демонструють майстерність

Динамівські тренери демонструють майстерність

Сьогодні динамівці працюють за розкладом – 2 тренування. Перше заняття пройшло достатньо інтенсивно. Після розминки футболісти провели кілька ігрових та ударних серій.

У першому спарингу виокремився Лєко – на його рахунку 2 м’яча з 3-х, забитих у цьому “поєдинку”. А в другому командні дії “Жовтих” були на щабель вище за “Синіх”, що в підсумку позначилося на рахунку – 4:0.

Після тренування - обід та відпочинок, а ввечері - ще одне заняття. Після цього десерт - цікаві трансляції групового турніру Ліги чемпіонів.

Учора динамівці переглядали поєдинок “Арсенал” – “Аякс”, який транслював один із місцевих телеканалів. Однією з головних осіб зустрічі був румунський голкіпер амстердамців Лобонт. На питання, як від примудрився пропустити гол поміж ніг, його співвітчизник Флорин Чернат відповів: “Але ж як він грав у подальшому!” Контраргументів на відповідь Фло не знайшлось.

Сьогодні один з тренерів “Динамо” Анатолій Дем’яненко відзначає День народження. Ніяких особливих святкувань із цього приводу не передбачено, своє свято, як справжній професіонал, Анатолій Васильович відзначає на робочому місці.

Ми від усієї душі вітаємо Анатолія Дем’яненко, бажаємо йому міцного здоров’я, удачі та перемог улюбленої команди!

Після першого тренування динамівські тренери зіграли партію в тенісбол. Приємно було дивитися на нев’янучу майстерність Михайличенко, Зуєва, Дем’яненко та Кузнецова. Тонкі тактичні ходи, технічні удари та підрізки - іноді складалося враження, що це грають футболісти у повному розквіті своїх сил...

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер