Динамівський подвійний удар: Андрій Ярмоленко та Ідейє Браун

Динамівський подвійний удар: Андрій Ярмоленко та Ідейє Браун

Обидва після 27-ми турів національної першості забили по 12 м’ячів і реально претендують не лише на звання найрезультативнішого форварда команди, але й усього чемпіонату України. Пропонуємо вам поглянути як розвивається боротьба за титул найкращого бомбардира клубу в українській Прем’єр-лізі сезону 2011/12.

Бомбардири «Динамо» 2011/12. Хронологія голів 

Липень 2011 – 4 матчі

Ідейє – 4 голи

Шевченко, Ярмоленко, Хачеріді, Гусєв – по 1

В липні новачок команди Браун Ідейє почав забивати в перших матчах за «Динамо». Два дублі в поєдинках з «Олександрією» та «Оболонню» змусили вболівальників «біло-синіх» переконатися в тому, що керівництво клубу придбало дуже якісного 22-річного форварда.

Серпень 2011 – 4 матчі

Ідейє – 5

Ярмоленко – 4

Шевченко – 3

В серпні «Динамо» не пропускало, натомість у ворота суперників забило 9 м’ячів. Хороший приклад партнерам показав Андрій Шевченко, два голи якого в матчах із «Карпатами» та «Арсеналом» допомогли «біло-синім» здобути перемоги. Своє гольове чуття продемонстрував також інший Андрій, Ярмоленко, у тому числі в матчі з «Дніпром». У Дніпропетровську форвард відзначився дублем.

Вересень 2011 – 3 матчі

Ярмоленко – 6

Ідейє – 6

Шевченко – 3

У вересні у списку бомбардирів «Динамо» Ярмоленко обійшов Ідейє завдяки двом голам у ворота «Іллічівця» та «Чорноморця».

Жовтень 2011 – 4 матчі

Ярмоленко – 8

Ідейє – 6

Шевченко – 4

Мілевський – 3

Алієв, Гусєв – по 2

Як і попереднього місяця, в жовтні Ярмоленко поповнив свій гольовий реєстр двома м’ячами, відзначившись у матчах з «Ворсклою» та «Зорею». Також нагадав про свій бомбардирський хист і Артем Мілевський, котрий зробив внесок у перемоги над «Волинню» та «Зорею».

Листопад 2011 – 3 матчі

Ярмоленко – 11

Ідейє – 9

Шевченко – 4

Мілевський – 3

Алієв, Гусєв – по 2

У листопаді продовжилось суперництво між Ярмоленко та Ідейє за лідерство в бомбардирських перегонах. Кожен із цих форвардів забив по три м’ячі, а «Динамо» трьома вдалими поєдинками розпочало свою переможну серію.

Грудень 2011 – 2 матчі

Ярмоленко – 11

Ідейє – 10

Мілевський – 3

Алієв, Вукоєвич, Гусєв – по 2

У грудні «Динамо» здобуло дві непрості перемоги – вдома над донецьким «Металургом» та на виїзді над «Карпатами». Гол, який Ідейє забив у Львові, не лише мав надзвичайну турнірну вагу, а й дозволив нігерійцю знову впритул наблизитись до Ярмоленка.

Березень 2012 – 4 матчі

Ярмоленко – 12

Ідейє – 11

Шевченко, Алієв, Мілевський – по 4

Гусєв – 3

Після поновлення чемпіонату «Динамо» почало проводити свої матчі на НСК «Олімпійський». У двох домашніх протистояннях, проти «Арсенала» та «Дніпра», відзначився Олександр Алієв. Втягнулись в ігровий ритм після міжсезоння Ярмоленко та Ідейє. В їхньому активі по одному забитому м’ячу. Також свій гольовий рахунок у «Динамо» вдалося відкрити і швейцарському форварду Адміру Мехмеді.

Квітень 2012 – 3 матчі (на 17.04.12)

Ідейє – 12

Ярмоленко – 12

Шевченко, Алієв, Мілевський – по 4

Гусєв – 3

У квітні станом на момент підготовки цього матеріалу динамівці провели три матчі, забивши у ворота суперників шість голів. М’яч Ідейє Брауна у ворота «Чорноморця» дозволив йому наздогнати Андрія Ярмоленка, котрий лідирував протягом тривалого часу. Побажаємо успіхів африканцю та будемо сподіватися, що наступне слово за Андрієм! Суперечку ще не завершено!

Цитати:

Андрій Ярмоленко: «Я не вигадаю нічого нового, сказавши, що набагато приємніше бачити «Динамо» на першому місці в турнірній таблиці, а не себе в якомусь індивідуальному заліку. Хоч коли ці дві події співпадають – це взагалі чудово!»

Ідейє Браун: «Як форвард, я люблю забивати в кожному матчі. Для цього мене і запросили до «Динамо». Буде добре, якщо я відзначатимусь у кожній грі, але головне, щоб команда перемагала й за підсумками сезону виграла національну першість».

Гравець

Забиті м'ячі

Кількість ігор усього

У стартовом складі

Проведенних хвилин

Ідейє Браун

12

24

23

1948

Андрій Ярмоленко

12

25

23

2090

Андрій Шевченко

5

13

9

822

Артем Мілевський

5

17

15

1313

Олександр Алієв

5

24

16

1353

Олег Гусєв

3

21

19

1669

 

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер