Динамівський фестиваль юних талантів

Динамівський фестиваль юних талантів

16 колективів із Києва та Київської області провели два насичених ігрових дні, зігравши по шість матчів. У перший ігровий день команди були розбиті на чотири групи, по чотири команди в кожній, та грали за коловою системою.

У другий ігровий день команди, залежно від зайнятого місця, ще раз розподілилися на чотири групи. Команди, які посіли перші місця у кожній з груп за результатами першого ігрового дня, об'єдналися в одну групу, які посіли другі місця – в іншу тощо.

«Динамо» на турнірі було представлене чотирма командами – по дві від тренерів Сергія Величка («Динамо-1» та «Динамо-2») та Володимира Аникеєва («Динамо-3» та «Динамо-4»).

У підсумку напруженої двохденної боротьби перше місце посіла команда «Динамо-1».

Нижче наведено повний список учасників та зайняті ними місця:

1. «Динамо-1»

2. «Оболонь»

3. «Динамо-3»

4. «Динамо-2»

5. «Фортуна» (Христинівка)

6. «Зірка»

7. «Поділ»

8. «Чемпіон»

9. «Ретро» (Ватутіне)

10. «Чайка» (Вишгород)

11. «Динамо-4»

12. «Арсенал» (Біла Церква)

13. «Зміна» (Біла Церква)

14. «Дарниця»

15. «ДЮСШ-1»

16. «Каскад» (Бровари)

У складах кожної з команд були названі найкращі гравці.

У «Динамо-1» це Артем Горохольський, «Динамо-2» Артур Андрейчик, «Динамо-3» Руслан Краснов та «Динамо-4» Роман Лежавський.

Після завершення турніру переможці та призери були нагороджені кубками та медалями, а інші учасники – пам'ятними медалями.

Старший тренер середніх вікових груп ДЮФШ «Динамо» ім. Валерія Лобановського Валерій Шабельников прокоментував ідею проведення турніру та його результати:

- Головною метою змагання, яке можна назвати селекційним, був перегляд талановитих хлопців 2005 року народження, які виступають за команди Києва та Київської області. На цьому етапі ми свідомо не запрошували брати участь команди з інших регіонів, обмежившись столичним. Практично в кожній із команд є перспективні хлопці. Наприклад, у «Зміні» воротар, у «Зірці» нападник та півзахисник. Будемо працювати в цьому напрямку, й надалі проводити селекцію, щоб до «Динамо» приходили всі найкращі футболісти.

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер