Динамівський табір відчиняє двері

Динамівський табір відчиняє двері

Сьогодні на тренувальній базі в Конча-Заспі в черговий раз відкрив двері молодіжний табір для вихованців дитячо-юнацькою школи ім. Валерія Лобановського.

Першими «туристами» стали хлопці 1992 і 1994 року народження. Ці хлопці заїхали першими, оскільки вони першими поїдуть на фінальну частину чемпіонату України серед дитячо-юнацьких команд у своєму віці.

Юнаки заїжджають на два тижні. Групи заїжджатимуть впритул до 1 вересня, кожна по одному разу. Виняток буде зроблено для двох вікових груп – 1992 і 1996 років народження, у яких буде по два заїзди.

На урочистій церемонії відкриття хлопців привітали старший тренер дитячо-юнацької школи «Динамо» Анатолій Крощенко, а також директор навчально-тренувальної бази «Динамо» Михайло Матковський.

Також на церемонію відкриття завітали представники німецько-чеської футбольної школи, які приїхали перейняти досвід у динамівських колег. У відповідь, представники «Динамо» отримали запрошення, яким найближчим часом неодмінно скористаються.

Старший тренер ДЮФШ «Динамо» Анатолій Крищенко в бесіді з кореспондентом офіційного сайту прокоментував клубну ініціативу.

- Уже п’ятий рік поспіль ми виступаємо з подібною ініціативою. Основна мета перебування хлопців у таборі – це оздоровлення і підвищення технічної майстерності наших вихованців. Відверто кажучи, у серйозних європейських турнірах ми спостерігаємо, що рівень технічної підготовки наших хлопців значно нижчий, ніж в іноземців. У таборі хлопці займатимуться у дворазовому режимі, з акцентом на техніку. Для цього нам надають прекрасну можливість тренуватись на прекрасному зеленому газоні.

Окрім цього, мені б хотілося, щоб хлопці підвищували і свій інтелектуальний рівень. У таборі наші вихованці перебувають під контролем тренерів, які можуть проводити для них лекції. У принципі, такі завдання стоять перед нашими тренерами щороку. Хлопці дихають свіжим повітрям, плавають гуляють по живописному лісу – загалом, відпочивають душею і тілом.

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер