Динамівський щасливий абонемент Сергія Герця

Динамівський щасливий абонемент Сергія Герця

Головним призом лотереї було відвідування тренування ФК «Динамо» (Київ) на базі в Кончі-Заспі. Власником щасливого абонемента з номером 00551 став вірний прихильник «біло-синіх» Сергій Герць.

- Сергію, як давно вболіваєте за «Динамо»? Коли почали відвідувати матчі команди?

- За «Динамо» вболіваю з дитинства і не уявляю, що можу підтримувати якусь іншу команду. Велике спасибі батьку, який привив любов до футболу і до «Динамо» (Київ). Вперше на гру рідної команди потрапив у 2001 році, коли «Динамо» програючи 0-1 у матчі проти «Дніпра» вирвало перемогу на останніх хвилинах і стало чемпіоном України! Вірність клубу потрібно доводити вчинками, а не лише словами. Вперше придбав абонемент і фортуна посміхнулась мені.

- Хто ваш улюблений гравець в «Динамо»?

- В нинішньому складі – Олександр Шовковський. Він – зразок професіоналізму, справжній чемпіон. Впевнений, своїм досвідом і майстерністю він принесе ще багато користі команді.

- Поділіться враженнями від проведеного на базі «Динамо» дня.

- Хочу подякувати футбольному клубу «Динамо» і Фан-клубу за можливість відвідати базу в Кончі-Заспі. Що я можу сказати? Це просто фантастика! Від побаченого я просто в захваті! Навіть подумати не міг, що колись опинюсь на базі рідного клубу, зможу спостерігати за тренуванням рідної команди, поспілкуватись, сфотографуватись і взяти автографи у головного тренера Юрія Павловича Сьоміна та футболістів «Динамо». Сьогодні розповім всім своїм друзям про цей чудовий день мого життя, який я провів з улюбленою командою.

Кирило Бойко

www.fcdk.org

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер