Динамівський спаринг – по хет-тріку від Реброва та Ротаня

Динамівський спаринг – по хет-тріку від Реброва та Ротаня

У вівторок динамівці провели двохсторонній поєдинок на полі ялтинського стадіону "Авангард". Гравці були розбиті на дві команди, які ми умовно назвемо" Білі" та "Помаранчеві".

Перемогу з рахунком 7:2 святкували "Помаранчеві", під проводом капітаном "Динамо" Валентином Белькевичем. Причому після першого тайму "Білі", завдяки наполегливості Едгараса Чеснаускіса, перемагали 1:0.

У другій половині тиск "Помаранчевих" та травма, якої зазнав оборонець "Білих" Юрій Дмитрулін (про її серйозність стане відомо після повернення команди до Києва) не залишили останнім жодного шансу.

По три м"яча у переможців провели Руслан Ротань та Сергій Ребров (один з пенальті). Красивий гол після подачі з флангу Горана Гавранчича забив Максим Шацьких (на рахунку Максима також дві результативні передачі). А Чеснаускіс за рахунку 1:1 під час швидкої контратаки поцілив у ворота суперників, оформивши дубль.

Відзначимо, що на трибунах місцевого стадіону зібралось доволі багато глядачів. Вони тепло привітали динамівців, а після поєдинку влаштували справжнє "полювання" за автографами та фото улюбленців.

Залишається додати, що тренерський штаб використав у матчі всіх футболістів, які прибули на ялтинський збір.

Сьогодні ввечері чартерним рейсом динамівці повертаються до Києва.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер