«Динамівський стиль» від компанії Sport & Fashion

«Динамівський стиль» від компанії Sport & Fashion

Що таке «динамівський стиль»? Відповідей на це питання існує безліч. Тому що «динамівський стиль» це не лише той чи інший спосіб грати у футбол, що змінюється разом із часом, щораз набуваючи нової якості. «Динамівський стиль» це, насамперед, вірність улюбленому клубу, яка зберігається усе життя. Нам сьогодні легко уявити собі футболіста «Динамо» минулих років, який зовні виглядав відповідно до свого часу. Так само, відповідно до того чи іншого часу виглядали динамівські вболівальники. Динамівців різних часів ми бачимо на архівних фотознімках та кінокадрах. Якими побачать нас через багато років? Не футболістів, а тих, хто вболіває за «Динамо»? Що нас відрізняє і буде відрізняти окрім традиційних біло-блакитних клубних шаликів та футболок, які ми вдягаємо здебільшого в день матчу?

У яскравій динамівській футболці
чи не менш яскравому динамівському капелюсі можна з'являтися не всюди. Є місця, де це буде виглядати не зовсім доречно попри всю вашу відданість улюбленій команді. Дехто знаходить вихід, носячи повсякденно годинник або краватки з емблемою клубу. І це лише перший крок до того, щоб виглядати динамівцем щодня. Для цього потрібний лише зручний і сучасний повсякденний одяг у «динамівському стилі».

Масовий випуск саме такого одягу відповідно до угоди з керівництвом ФК «Динамо» (Київ) розпочато цього року британською компанією Sport & Fashion Technology Ltd t / a Eternity Football. Товари цього виробника завжди є сучасними і відповідають останнім трендам світової моди. Саме це зробило можливою багаторічну співпрацю компанії з відомими футбольними клубами з Англії («Челсі», «Тоттенхем Хотспурс», «Ньюкасл Юнайтед», «Астон Вілла», «Вест Хем Юнайтед»), Іспанії («Атлетико» Мадрид, «Леванте», «Атлетик» Більбао), Німеччини («Байєр» Леверкузен, «Штутгарт», «Шальке-04»), Італії («Рома»), Франції («Лілль»), Нідерландів (ПСВ Ейндховен, «Феєноорд»). Загалом компанія Sport & Fashion співпрацює з 48 клубами з 13 країн. Тепер до їхнього числа входить і ФК «Динамо» (Київ).

Відтепер уболівальник «Динамо» матиме можливість придбати не лише спортивне екіпірування улюбленої команди, а обрати для себе практично будь-який повсякденний одяг у «динамівському стилі». До першої колекції, яку компанія Sport & Fashion випустила разом із «Динамо», входять футболки, поло, теніски, спортивні костюми. Тож обрати щось для себе вже тепер зможуть уболівальники не лише різного віку та соціального статусу, а й різних смаків. І все це об'єднано в одному «динамівському стилі».

Нині стартувала лише перша частина «динамівської колекції» від компанії Sport & Fashion. Асортимент і номенклатура пропонованих товарів будуть лише розширюватися. Вже зараз готові підліткова та жіноча колекції. Незабаром в одному «динамівському стилі», відповідно до свого віку і смаку, зможуть одягнутися і син-студент, і батько-менеджер, і дідусь-пенсіонер, знайшовши щось кожен для себе в колекції компанії Sport & Fashion.

«Динамо» народна команда. Тому і одяг «динамівського стилю» від компанії Sport & Fashion продаватиметься за цінами, доступними практично кожному українському вболівальнику. Динамівська колекція від Sport & Fashion надійде у вільний продаж у березні. Ті, хто не хоче чекати до березня і бажає замовити заздалегідь вироби з цієї колекції, можуть зробити це в Інтернет-магазині ФК «Динамо» (Київ). Звертаємо увагу на те, що колекції лімітовані, тому поспішайте!

Асортимент колекції виробів компанії Sport & Fashion практично безмежний. Так само, як безмежною є відданість динамівських уболівальників своїй команді, які завдяки одягу від Sport & Fashion можуть тепер бути в «динамівському стилі» завжди.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер