Динамівцям відпочивати нема коли

Динамівцям відпочивати нема коли

Увечері в п’ятницю делегація «Динамо» повернулася з Австрії, де впродовж двох тижнів проходила підготовка до майбутнього сезону. За цей час команда Юрія Сьоміна провела чотири контрольних матчі, в яких здобула три перемоги (над «Сеницею», «Алеманією» та «Астрою») й одного разу зіграла внічию (з «Манісаспором»).

Після повернення додому футболістам відпочивати нема коли. Вже сьогодні вранці команда збереться на заміській базі в Кончі-Заспі, де пройде медобстеження та відновлювальні процедури. В неділю футболісти постануть перед своїми вболівальниками в рамках відкритого тренування на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Перед його початком у конференц-залі стадіону президент клубу Ігор Суркіс, головний тренер Юрій Сьомін та капітан команди Олександр Шовковський представлять на суд громадськості новий логотип ФК «Динамо» (Київ).

А найближчого вівторка, 5 липня, «Динамо» матчем проти «Шахтаря» відкриє для себе новий сезон 2011/2012 рр. Лідери вітчизняного футболу поборються за Суперкубок України. Поєдинок відбудеться в Полтаві, на стадіоні «Ворскла» ім. Олексія Бутовского. Початок – о 21:00, у прямій трансляції матч покаже телеканал «Інтер».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер