Динамівці вболівають за Росію

Динамівці вболівають за Росію

Сьогодні в австрійській столиці відбудеться півфінальний матч чемпіонату Європи між збірними Іспанії та Росії. Росія – не чужа для нас країна, причому не лише в футбольному плані. Тому цікаво було довідатись думку динамівців про сьогоднішній поєдинок.

Першим же своїми думками поділився головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін.

Нагадаємо, що Юрій Павлович не так давно був наставником національної збірної Росії. Також наставник «Динамо» побуває на поєдинку особисто, на яких виїде відразу ж після контрольного матчу своєї команди проти самарських «Крил Рад».

- Якщо брати до уваги минулі поєдинки, то Росія виглядала дуже сильно, особливо в матчах зі шведами і голландцями. Можна сказати, що команда Гуса Хіддінка іде по висхідній, додаючи від матчу до матчу. Відповідно, порти іспанців повинні зіграти не гірше. Як буде насправді, прогнозувати не берусь. На мій погляд, на даний момент команди рівні за силою, демонструють комбінаційний футбол, і перемога може дістатись як одній, так і іншій.

- Чи не послужить для Росії негативним фактором поразка у першому турі від тих іспанців?

- Думаю, цей результат може негативно вплинути саме на іспанців. Двічі виграти в однієї і тої ж команди дуже важко. Тим більше. Коли ця команда демонструє блискучий футбол.

Олександр Шовковський: «Головне, щоб росіяни психологічно абстрагувались від результату матчу першого туру. Якщо вони показуватимуть той футбол, який ми бачили в останньому матчі, то, певен, усе в них вийде. Думаю, у них є всі шанси пробитись до фіналу європейської першості».

Тарас Михалик: « Звичайно, вболіватимемо за Росію. Видадуть таку гру, як із голландцями, - будуть у фіналі. Якщо ж зіграють так, як у першому матчі, - отримають ті ж 1:4 повторно».

Володимир Лисенко: «Думаю, що Росія виграє. Мені дуже сподобалась та гра, яку показали росіяни зі збірною Голландії. Я отримав багато позитивних емоцій. Звичайно, матч із іспанцями буде непередбачуваним. Неможливо передбачити напевне, хто виграє. Але будемо вболівати за Росію.

Денис Олійник: « Якщо судити за останніми матчами збірних, то віддам перевагу Росії. Думаю, що брати-слов’яни ще зроблять сюрприз. Я ставлю на них».

Олександр Алієв: « Оскільки я корінний росіянин, то, звичайно, вболіватиму за збірну Росії. Остання гра показала, що вони дійсно в дуже хорошій формі, а також гарно готові фізично. Думаю, такої гри, яка була в першому турі, ми не побачимо. Для Іспанії цей поєдинок не стане легкою прогулянкою».

Тарас Луценко: « Уболіватиму за росіян. Легко не буде жодній із команд – це точно. Досвід, отриманий збірною Росії у попередніх матчах, повинен зіграти свою роль. Тим паче, на даний момент, вважаю, Росія в плані створення показує кращий футбол із усіх команд, що залишилися на чемпіонаті. Попри те, що не через дискваліфікацію не гратиме два основних футболіста, Хіддінку є ким їх замінити».

 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер