Динамівці готуються до поєдинку з «Оболонню»

Динамівці готуються до поєдинку з «Оболонню»

Після феєричної перемоги над "Шахтарем" гравці київського "Динамо" отримали день відпочинку, після чого приступили до підготовки до матчу 21-го туру проти "Оболоні".

Сьогодні вдень динамівці провели тренування. Після традиційної розминки футболісти виконали серію ігрових вправ. Зрозуміло, після серії переможних поєдинків у гравців команди чудовий настрій, але всі розуміють, що в десяти турах, які залишились до закінчення чемпіонату, будь-яке послаблення обернеться втратою очок, що вкрай небажано.

Відмітимо, що за індивідуальною програмою (біг) вже займається Андрій Несмачний. У загальній групі працює Юрій Дмитрулін, який через травму голеностопу пропустив початок сезону.

Після офіційного закінчення тренування на поле залишились Едгарас Чеснаускіс, Флорин Чернат та Георгій Пеєв. Ця трійка посилено відпрацьовувала удари з різних дистанцій.

За тренуванням команди спостерігали журналісти російського телеканалу "Спорт". Вони готують серію матеріалів, присвячених Євро-2004, і три динамівця було обрано "візитною карткою" своїх збірних - латиш Маріс Верпаковскіс, болгарин Георгій Пеєв та хорват Йєрко Лєко.

Напередодні зйомки сюжету про Пеєва ми запропонували Георгію прокоментувати чутки щодо його нібито небажанні продовжувати контракт з "Динамо", які були запущені болгарськими ЗМІ.

"Я дійсно постійно спілкуюсь з болгарськими журналістами, які ретельно слідкують і цікавляться моєю "динамівскою" кар'єрою. Схоже, що в даному випадку, у своєму бажанні зазирнути у моє динамівське майбутнє вони перестаралися і дещо додумали за мене. Мій контракт з "Динамо" закінчується лише наприкінці 2005 року!

Чи продовжу я згодом свою кар'єру у ньому чи ні - казати про це сьогодні, погодьтеся - передчасно та не має смислу. Краще зосередитися на високих завданнях, які стоять перед командою, щоб радувати наших вболівальників переможними результатами ти красивою грою", - сказав Георгій Пеєв.

Завтра в планах команди вечірнє тренування.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер