Об’єднали склади

Об’єднали склади

За традицією останніх десятиліть, переважна більшість київських динамівців відправилися захищати кольори національних та молодіжних збірних. Окрім репрезентантів команд Олега Блохіна та Павла Яковенка, до таборів збірних вирушили Флорин Чернат (Румунія - Македонія), Горан Гавранчич (Сербія – Сан Марино), Маріс Верпаковскіс (Латвія - Португалія), Бадр Каддурі (Марокко – Туніс), Сергій Корниленко (Білорусь - Норвегія), Йєрко Лєко (Хорватія - Угорщина), Едгарас Чеснаускіс (Литва - Бельгія).

За відсутності збірників, тренер Йожеф Сабо об’єднав склади першої та другої команд, проводячи на заміській базі тренування та теоретичні заняття. Найймовірніше, саме ці гравці протистоятимуть львівським “Карпатам” у Кубку України 11 вересня. Усі інші отримають перепочинок після поєдинків збірної та цілеспрямовано готуватимуться до старту в Лізі чемпіонів (15 вересня у Римі з “Ромою”).

У останньому матч дублю зазнав травми оборонець Сергій Федоров. Він стовідсотково не допоможе збірній у матчі з Данією. Залишив лави “Динамо” Андрій Оберемко. 20-річний півоборонець на засадах оренди захищатиме кольори “Борисфена” до кінця року.

У неділю та понеділок динамівці, розбившись на два склади, проведуть товариські поєдинки зі столичною “Оболонню”.

А тим часом у рейтингу Міжнародної федерації футбольної історії та статистики “Динамо” посідає 86 сходинку, що на дев’ять позиції нижче минулого місяця. Навіть попри регрес, серед українських клубів чемпіон все одно залишається найкращим.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер