Динамівці та їх персональні «хижаки»

Динамівці та їх персональні «хижаки»

15 червня 2004 року гравці "Динамо" отримали нові бутси Predator Pulse з німецького Герцогенауера, штаб-квартири провідного світового спортивного бренду Аdidas. Вже в найближчій грі динамівці зможуть показати клас у нових, індивідуально зшитих для кожного гравця, бутсах.

Цією привілею користуються гравці усіх футбольних клубів - партнерів Аdidas. У персональних Predator Pulse вже грають такі зірки світового футболу, як Зінедін Зідан, Девід Бекхем та Рауль Гонсалес.

Спеціально для "Динамо" (Київ) ці "хижаки", окрім традиційного для Predator Pulse червоного з чорним кольору, були виконані у синьому та сріблястому кольорах. На язиці кожної персональної бутси нанесені номер, прізвище, або прізвисько гравця та логотип виробника.

Олександр Шовковський, воротар "Динамо", коментує своє взуття: “Для мене важливо, щоб бутси були зручними, легкими і ніколи не підводили в грі. Аdidas - це бренд з традиціями, які нароблялись роками. Я радий, що граю в бутсах, за якими стоїть такий досвід".

Для виготовлення кожної пари взуття було використано індивідуальні мірки, зняті з ніг футболістів за допомогою спеціальної "піни", яка дозволяє робити відбитки підвищеної точності.

Цю технологію гідно оцінив динамівський півоборонець Валентин Белькевич: "У мене особлива форма стопи, тому часто виникають складнощі з взуттям. Я дуже радий, що бутси, зроблені за моєю індивідуальною міркою, дозволяють вирішити цю проблему".

Офіційний прес-реліз Adidas

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер