“Динамо” - «Самсунспор» – 2:2

“Динамо” - «Самсунспор» – 2:2

Сьогодні на полі тренувального центру Topkapi київське "Динамо" провело свій перший товариський матч на зборі в Антальї. Суперником динамівців була команда "Самсунспор", що репрезентує елітний турецький дивізіон. Суперники розійшлись мировою - 2:2.

Наставники нашої команди використали практично всіх футболістів. Не брали участь у двобої лише Юліан Міу (залишив табір клубу сьогодні вранці), травмовані Саблич, Чернат і Каддурі, а також третій голкіпер Рустам Худжамов.

Початок зустрічі був за "Динамо". На 11-й хвилині киянам удалась чудова атака - Хацкевич у центрі обіграв двох суперників і кинув у прорив по флангу Боднара. Ласло прострілив у штрафну, де м'яч майстерно прийняв і відправив у ворота Олександр Мелащенко.

Після цього підопічні Михайличенко втратили кілька чудових шансів збільшити рахунок (Боднар, Степанов) і дозволили супернику провести кілька гострих випадів. Один з них на 27-й хвилині завершився капітуляцією динамівської
оборони. Після навісу в штрафну Косовський невдало вибив м'яч і турецький гравець потужним ударом метрів з 14-ти капітулював Шовковського.

До кінця першого тайму кияни змарнували ще два моменти. Спочатку Хацкевич вивів на "побачення" з кіпером Алієва, але той затягнув з ударом. А на 41-й хвилині після навісу головою бив Милевський - м'яч пройшов поруч зі штангою.

На другу половину зустрічі "Динамо" вийшло оновленим складом. Початок тайму давав підстави прогнозувати розгром "Самсунспора". Слушні нагоди на використали Гіоане та Шацьких На 51-й хвилині Тібі закидає м'яч на дальню штангу, куди на повній швидкості прямував Скоба. Технічний удар півоборонця низом виводить киян уперед.

Підопічні Михайличенко нарощують оберти і, як наслідок, створюють ще кілька непоганих моментів. Белькевич зі штрафного влучає в штангу, Шацьких двічі впродовж 10-ти секунд б'є з близької відстані...

На 79-й хвилині наші оборонці помиляються при створені офсайду: форвард "Самсунспора" виходить один на один з Ревою, обігрує Віталія і відправляє м'яч у порожні ворота.

Наприкінці матчу не витримали нерви у "сімки" турків. Хлопець намагався з'ясувати відносини з Лєко за що отримав червону картку (вилучення з правом заміни). "Це був звичайний ігровий епізод, боротьба. Не знаю, чому він почав розмахувати руками" - зазнався після матчу Йєрко.

Зустріч закінчилася бойовою нічиєю - 2:2. Результат важливого значення не мав, головне - виконати план підготовки, а футболістам набути необхідних фізичних кондиції. Не може не радувати, що після тривалої перерви на поле вийшли Віталій Косовський і Олександр Головко.

Технічна інформація

"Динамо" - "Самсунспор" - 2:2 (1:1).
Голи:
Мелащенко (11), Скоба (51) - 27 ?, 79 ?

Динамо (1-й тайм): Шовковський, Боднар, Гавранчич, Дмитрулін, Гусин, Хацкевич, Лисицький, Воробей (Алієв 24), Косовський, Степанов (Милевський 24), Мелащенко (Ідахор 26).

Динамо (2-й тайм): Рева, Петкович, Федоров, Головко, Несмачний, Лєко, Белькевич, Гіоане, Скоба, Діого Ринкон, Шацьких.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер