Динамівці до бою готові!

Динамівці до бою готові!

Напередодні старту Кубка Першого каналу «Динамо» поділились своїми думками про турнір і шанси команд-учасниць.

Тарас Михалик, півзахисник «Динамо»:

- Кубок Першого каналу для мене особливий турнір. Саме в січні 2006 року я провів свій перший серйозний матч за «Динамо». Тоді команду тренував Анатолій Дем’яненко. Зараз я став більш досвідченим і вже Юрію Сьоміну доводитиму право бути основним гравцем «Динамо». Минулого тижня в товариській грі проти «Левскі» отримав неприємний удар у коліно, яке лікував усю осінь. Лікарі перебинтували хворе місце. Начебто, усі обійшлось. Зараз дуже хочу зіграти зі «Спартаком». Союзні часи далеко позаду, але старі рахунки залишились. Не можна сказати, що ми набрали хорошу форму. Якщо і готові, то, максимум, на половину. Але не слід опускати руки. З усіма суперниками ми в рівних умовах.

Мілош Нінкович, півзахисник «Динамо»:

- Багато моїх тренерів чекають гри зі «Спартаком». Але для нас, сербів, дуже цікавою буде зустріч зі «Црвєною Звєздою». Спеціалісти низько оцінюють шанси наших співвітчизників і я з ними цілком згоден. На фоні добре укомплектованих українських та російських команд, двом решта учасникам грати буде дуже нелегко. Якщо ж говорити про «Динамо», ми готові виграти турнір. Ще не вистачає зіграності, але це можна компенсувати бажанням і самовіддачею кожного гравця. Я знаю, що таке означає принципове суперництво. У Сербії – це ігри «Црвєни Звєзди» і «Партизана». У них божевільна напруга пристрастей і вболівальники отримують справжнє задоволення від гри, навіть за рахунку 0:0. Певен, що розчарованих у четвер на стадіоні не буде. Буде справжня гра!

Максим Шацьких, нападаючий «Динамо»:


- Брати участь у Кубку Першого каналу і готуватися таким чином до сезону набагато цікавіше, аніж грати звичайні товариські матчі. В Україні не завжди є така підтримка і футбольна атмосфера, як, скажімо, в Тель-Авіві. Видно, наскільки людям цікаві наші матчі. Особисто про себе можу сказати, що завжди ставлю мету перемагати. У тому числі і в цьому турнірі. Тренер теж поставив перед нами найвище завдання. На мій погляд, спортсмен повинен прагнути до перемоги в будь-якому матчі, бути максималістом. Лише тоді до нього прийдуть успіхи.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер